ISKALNIK

Išči

OSNOVNI PODATKI
URADNE URE

ponedeljek-petek:
8.00 - 12.00
sreda:
8.00-12.00
13.00-16.30

KONTAKTI
tel.: 01 7507 460


e-mail: obcina@borovnica.si<< Januar 2020 >>
P T S Č P S N
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
FOTOUTRINKI

O STRANI
Spletno mesto www.Borovnica.si je predmet avtorske zaščite in drugih oblik zaščite intelektualne lastnine. Imetnik avtorskih pravic na spletnem mestu je Občina Borovnica.

Znaki Občine Borovnica so varovani kot storitvena oz. blagovna znamka po Zakonu o industrijski lastnini (Uradni list RS, št. 45/2001 s spremembami in dopolnitvami) ter drugimi akti in so Registrirani pri Uradu Republike Slovenije za intelektualno lastnino. Pravice so pridržane.

Objave na strani www.Borovnica.si se lahko reproducirajo le v nekomercialne namene, pri čemer se morajo ohraniti vsa opozorila in označbe avtorskih in drugih pravic. Vsako kopiranje, distribuiranje, ponovno objavljanje in spreminjanje informacij brez pisnega dovoljenja avtorjev in Občine Borovnica je prepovedano. Kot vir morata biti tudi takrat navedena Občina Borovnica in avtor.

Občina Borovnica ne odgovarja za obliko in vsebino spletnih mest, ki so na kakšen koli način povezana s stranjo www.Borovnica.si.

AVTORJI

Avtorji fotografij: Bojan Čebela, Peter Bezek, Elo Mihevc, Simona Stražišar, Slavka Gerdina, Slavi Košir, Tanja Bregar, Edvard Bešlagič, Anton Palčič, Peter Palčič, Jože Pristavec, Rok Mihevc, Tina Korošec, Jaka Mihevc, Ciril Hrovatin, Valentin Kordež, Tone Žerjav, Darko Mršič, Marjan Kržič, Domen Hrovatin, MKD Arterija, PGD Borovnica, Zgodovinsko društvo Borovnica, Knjižnica dr. Marje Boršnik Borovnica, Cankarjeva knjižnica Vrhnika, Športno društvo Borovnica, Čebelarsko društvo Borovnica, Slo SAAB Portal, Jamarsko društvo Borovnica.

Avtorica nepodpisanih tekstov v rubrikah Predstavitev občine in Naselja je Simona Stražišar.

Literatura in viri, uporabljeni za pisanje tekstov, se nahajajo pri avtorjih.

Novice so last podjetja Mediaval d.o.o. Vsaka objava in kopiranje brez dovoljenja avtorjev sta protizakonita in kazniva.

Za pomoč pri zbiranju gradiva se zahvaljujemo Kartografski in slikovni zbirki NUK, Knjižnici Oddelka za slovanske jezike in književnosti na Filozofski fakulteti Univerze v Ljubljani in dr. Käthe Grah.

Avtor in administrator: Mediaval d.o.o.

Izdelava: Davis d.o.o.
Pri izdelavi strani so sodelovali: Mojca Pušlar, Slavka Gerdina, Peter Bezek, Bojan Čebela in Simona Stražišar.

Tehnična pomoč: