Napovednik

Delavnica “KAKO OBLIKOVATI ZANIMIVO IN PREPRIČLJIVO PRIPOVED O (ŽELEZNIŠKI) KULTURNI DEDIŠČINI?

Vabimo vas, da se sklopu usposabljanja za interpretativno vodenje po železniški dediščini v občini Borovnica v sredo, 25. 5. 2022, ob 19.00, v prizidku OŠ dr. Ivana Korošca Borovnica, udeležite delavnice na temo kako na zanimiv in prepričljiv način predstaviti lokalno (železniško) tehniško in kulturno dediščino. Na delavnici se bomo posvetili zgodbam in pripovedovanju, ki je temeljno za učinkovito interpretativno vodenje. Kako oblikovati sporočila in podatke v zgodbe, ki ne bode samo slišane, pač pa tudi dobro pomnjene?

Delavnico bo vodila mag. Breda Podbrežnik Vukmir. Je direktorica Knjižnice Franceta Balantiča v Kamniku. Diplomirala je iz slovenskega jezika in primerjalne književnosti na Filozofski fakulteti v Ljubljani. Od leta 1999 zbira ljudsko pripovedno izročilo. Kot pripovedovalka in interpretka pravljic vodi različne izobraževalne delavnice tudi na področju interpretacije kulturne dediščine.
Projekt Tematski park in spominska pot Borovniškega viadukta je sofinanciran s strani Evropskega sklada za regionalni razvoj.
25.05.
19:00
Pritličje prizidka k OŠ dr. Ivana Korošca Borovnica

OBVESTILO O DOGODKU

Podatek je obvezen

Dogodek uspešno poslan!