Napovednik

Dobrodelni koncert občinske Karitas

Župnijska Karitas Borovnica letos ob 25 letnem delovanju organizira 1. dobrodelni koncert, ki bo 5. 11.2016 ob 19. uri, v večnamenskem prostoru OŠ dr. Ivana Korošca Borovnica. Koncert bo potekal pod letošnjim geslom Karitasa: V objemu dobrote.

Nastopali bodo: ansambel Livada, ansambel Namig, Urška Lužar, ansambel Krimski lisjaki, Jože Oblak, Slavčki iz Kužnce, cerkveni mešani pevski zbor, FS Šumnik, Trio dolce, ŽPZ Tonja in Štinglci.

Vse bolj je potrebna medsebojna solidarnost, znati poslušati in sprejemati sočloveka z vsemi njegovimi težavami in stiskami. Župnijska Karitas si prizadeva, da je med nami dovolj te dobrote, razumevanja in pozornosti, kar prinaša upanje za vse težave in stiske, ki doletijo človeka.

Karitas bo denarna sredstva, ki jih bo dobil, namenil plačevanju položnic ( stanovanjski stroški, šolski stroški otrok), omogočila letovanje družin v času poletnih počitnic, nakupu hrane in higienskih pripomočkov, obiskom bolnih in ostarelih….

Namen prireditve je vsem, ki so socialno šibki in potrebujejo pomoč sočloveka, nuditi pomoč – v dejanjih, poslušanju in sprejemanju.

Denarni prispevek nakažete na račun ŽK Borovnica, ki je odprt pri NLB: SI 56 0202 7025 3553 059.

05.11.
19:00
Večnamenski prostor OŠ dr. Ivana Korošca Borovnica

OBVESTILO O DOGODKU

Podatek je obvezen

Dogodek uspešno poslan!