Aktualna obvestila

27.7. pohod na najvišjo točko v občini v organizaciji društva Zabočela

Društvo Zabočela vabi na pohod na razgledno točko pod Krimščkom v soboto 27. junija 2020. Pohod pričnemo izpred Vaškega vodnjaka v Zabočevem preko Župence, Vrh dola(spomenik NOB) in od tam do razgledne točke. Vračamo se po gozdni vlaki do obračališča kjer nas čaka okrepčevalnica in od tam nazaj v Zabočevo. Trasa bo označena.

Začetek pohoda je od 8h do 9h. Na startu se pobere startnina v obliki prostovoljnega prispevka. Z letakom, ki služi kot bon, dobite ob povratku pri Vaškem vodnjaku klobaso s kruhom in pijačo.

Za pohod priporočamo gorniško obutev in zaščito proti klopom. Med pohodom pazite na svojo varnost in varnost drugih. Pohod je na lastno odgovornost.

Želimo vam prijeten izlet. V primeru dežja pohod odpade.

Ostala aktualna obvestila

3. 8. 2021
REDNO IZVAJANJE VZDRŽEVALNIH DEL – UPORABA KLOROVIH PREPARATOV

Spoštovani!

 

Vrhniška komunala obvešča, da se bo pri rednem izvajanju vzdrževalnih del na vodovodnem sistemu Vršaj, na celotnem območju vseh treh občin Borovnica, Vrhnika in Log – Dragomer, od 3.8. do 10.8.2021 uporabljalo klorove preparate, zaradi česar bo v vodi mogoče zaznati vonj po kloru.

Hvala za razumevanje.

 

Javno podjetje
KOMUNALNO PODJETJE VRHNIKA, d.o.o.

2. 8. 2021
Dopust patronažne sestre

Zasebna zdravstvena delavka Marija Žakelj, ki izvaja patronažno službo na območju naselij Borovnica, Brezovica, Zabočevo, Niževec, Dražica, Pristava in Lašče,  bo zaradi dopusta odsotna med 1. 8. in 15. 8. 2021. V tem času jo nadomeščajo patronažne sestre iz ZD Vrhnika.

OBVESTILO O DOGODKU

Podatek je obvezen

Dogodek uspešno poslan!