Aktualna obvestila

3. redna seja Občinskega sveta Občine Borovnica

3. redna sejo Občinskega sveta Občine Borovnica bo v ČETRTEK, 7. 3. 2019, ob 18. uri, v sejni sobi Občine Borovnica.  Po ugotovitvi sklepčnosti in potrditvi dnevnega reda v obravnavni predvidoma naslednji dnevni red:

  1. Potrditev zapisnika 2. redne seje z dne 31.1.2019
  2. Poročilo župana o izvrševanju sklepov občinskega sveta in o opravljenih nalogah med obema sejama
  3. Pobude in vprašanja svetnikov
  4. Predlog Odloka o proračunu Občine Borovnica za leto 2019
  5. Letni program ljubiteljske in kulturne dejavnosti za leto 2019
  6. Letni program športa za leto 2019
  7. Osnutek Odloka o načinu in pogojih 24-urne dežurne službe na področju pogrebne dejavnosti v Občini Borovnica
  8. Sklep o spremembi poteka meja med Občini Borovnica in Občino Brezovica

Gradivo za sejo je dostopno na https://www.borovnica.si/seje-sveta/, z izjemo gradiv, ki so povezana s predlogom Odloka o proračunu Občine Borovnica za leto 2019, ki so dosegljiva na: https://www.borovnica.si/proracun/

Ostala aktualna obvestila

12. 4. 2021
V četrtek, 15. 4. 2021, pride v Borovnico prvič na obisk NLB mobilna banka

Po dobrem tednu mirovanja zaradi ukrepov, ki jih je sprejela vlada za zamejitev širjenja koronavirusa, je NLB Mobilna poslovalnica Bank&Go spet v pogonu in  bo v Borovnico prvič pripeljala v četrtek, 15.aprila, ob 11:15 uri.  Na obisku bo redno vsakih 14 dni, vedno ob isti uri, in sicer pred trgovino Spar, kjer bodo vrata za stranke odprta eno uro. Natančen in ažuren urnik rednih obiskov je redno objavljen na spletni strani www.nlb.si/bankgo, kjer so tako strankam banke kot  vsem ostalim občanom na voljo tudi aktualna obvestila. V času še vedno negotove zdravstvene situacije, ki močno vpliva na poslovanje, delo in  življenje nas vseh, prav ažurne informacije na spletni strani banke pridejo še kako prav.

(več …)

12. 4. 2021
Ponovno uveden brezplačni avtobusni prevoz ob sredah na Vrhniko

Občane obveščamo, da lahko od srede, 14. 4. 2021, ponovno izkoristijo možnost brezplačnega avtobusnega prevoza ob sredah na Vrhniko (Občina Vrhnika, Dom starejših občanov Vrhnika in UE Vrhnika) in nazaj. Avtobus odpelje na Vrhniko z avtobusne postaje  izpred stebra  viadukta ob 7.45. Vrača se kot običajno ob 12.00 (dom upokojencev), 12.05 (Občina Vrhnika) in 12.10 (UE Vrhnika).

OBVESTILO O DOGODKU

Podatek je obvezen

Dogodek uspešno poslan!