Aktualna obvestila

Anketni vprašalnik o evropskem programu za razvoj podeželja

Tudi Občina Borovnica je vključena v lokalno akcijsko skupino (LAS Barje z zaledjem), ki omogoča, da se skladno z okvirnimi pravili EU oblikujejo lokalni razvojni program  za več sosednjih občin s skupnimi značilnostmi ter na njihovi osnovi črpa evropska sredstva za razvoj podeželja. Razvoj podeželja s pristopom od spodaj – navzgor daje že vrsto let dobre rezultate. V naslednjem programskem obdobju jih želijo pristojne institucije še izboljšati. Zato Vas vabimo k izpolnjevanju ankete o evropskem programu za razvoj podeželja LEADER/CLLD, ki jo odprete na povezavi https://www.1ka.si/a/271487 . Rezultate ankete bo mo povzeli v publikaciji »Učinki LEADER/CLLD na slovenskem podeželju«. Zahvaljujemo se Vam za sodelovanje.

Ostala aktualna obvestila

3. 8. 2021
REDNO IZVAJANJE VZDRŽEVALNIH DEL – UPORABA KLOROVIH PREPARATOV

Spoštovani!

 

Vrhniška komunala obvešča, da se bo pri rednem izvajanju vzdrževalnih del na vodovodnem sistemu Vršaj, na celotnem območju vseh treh občin Borovnica, Vrhnika in Log – Dragomer, od 3.8. do 10.8.2021 uporabljalo klorove preparate, zaradi česar bo v vodi mogoče zaznati vonj po kloru.

Hvala za razumevanje.

 

Javno podjetje
KOMUNALNO PODJETJE VRHNIKA, d.o.o.

2. 8. 2021
Dopust patronažne sestre

Zasebna zdravstvena delavka Marija Žakelj, ki izvaja patronažno službo na območju naselij Borovnica, Brezovica, Zabočevo, Niževec, Dražica, Pristava in Lašče,  bo zaradi dopusta odsotna med 1. 8. in 15. 8. 2021. V tem času jo nadomeščajo patronažne sestre iz ZD Vrhnika.

OBVESTILO O DOGODKU

Podatek je obvezen

Dogodek uspešno poslan!