Aktualna obvestila

BARJANKA 2019: ZADNJI POZIV ZA PRIJAVE V OBČINSKO EKIPO “BOROVNIČKE”

V soboto, 8. 6. 2019, bo v sklopu Maratona Franja drugič potekal 83 km družinski kolesarski maraton “BARJANKA“, s startom na Kongresnem trgu ob 8.00. Trasa in postojanke z okrepčili, na katerih se bodo predstavile tudi občine, društva in KP Ljubljansko barje, ostajajo enake kot lani. Tudi letos organiziramo občinsko ekipo “Borovničke“, v kateri je prvih deset prijavljenih oproščenih plačila startnine. Zaenkrat je ekipa šteje 9 članov, tako da ima še ena oseba možnost brezplačne udeležbe. Zainteresirani naj nam na: andrej.klemenc@borovnica.si, sporočijo svoje kontaktne podatke (ime, priimek, e-mail in št. mobilnega telefona). Tudi na ta način bomo promovirali osrednjo občinsko prireditev Praznik borovnic, ki bo letos v soboto, 13. 7. 2019.

Ostala aktualna obvestila

21. 7. 2021
Odločitev o podpori za gradnjo kolesarske povezave Borovnica – Breg

Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko je 20. julija 2021 izdala ODLOČITEV O PODPORI št. 4-4/65/MZI/0 za operacijo »DRR- Kolesarska povezava Borovnica – Breg«. Operacijo je Občina Borovnica na osnovi sredstev za sofinanciranje iz kohezijskega sklada EU in sredstev RS,  zagotovljenih v Dogovoru za razvoj osrednjeslovenske regije, prijavila v neposredno potrditev na Ministrstvo za infrastrukturo dne 31. 1. 2021. Z omenjeno odločitvijo je bila dana zelena luč za to, da Ministrstvo za infrastrukturo pripravi pogodbo o izvedbi operacije Kolesarska povezava Borovnica – Breg, ki vključuje tudi rekonstrukcijo pripadajočega dela regionalne ceste R3 -642/1146 med Borovnico in Bregom. Občina naj bi dobila pogodbo v podpis do konca avgusta 2021.

(več …)

21. 7. 2021
Slavnostna akademija ob občinskem prazniku

V torek, 27. julij 2021, vas ob 20. uri vabimo, da se nam v počastitev občinskega praznika pridružite na slavnostni akademiji v preddverju Osnovne šole dr. Ivana Korošca Borovnica. Skupaj bomo izkazali pozornost vsem tistim, ki prispevajo k boljšemu, kakovostnejšemu življenju naših občanov in jim podelili priznanja.

20. 7. 2021
Motnje pri oskrbi z el. energijo v delu občine Borovnica

Elektro Ljubljana d.d., Distribucijska enota Ljubljana okolica nadzorništvo Vrhnika obvešča, da bo v sredo, dne 21.7.2021. od 8:00 do 10:00 ure, zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije vsem odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP LOG PRI BOROVNICI. V primeru slabega vremena bodo dela prestavljena. Elektro Ljubljana d.d., se vam zahvaljuje za razumevanje.

OBVESTILO O DOGODKU

Podatek je obvezen

Dogodek uspešno poslan!