Aktualna obvestila

Dan odprtih vrat v bivši vojašnici na Stari Vrhniki

Prireditev ob Dnevu suverenosti zaznamuje tradicionalni poklon Območnega združenja veteranov vojne za Slovenijo Vrhnika-Borovnica in Policijskega veteranskega društva SEVER Ljubljana, Odbor Vrhnika-Logatec, ki vsako leto položita  venec na spominsko ploščo vojašnice, ki obeležuje odhod JLA z Vrhnike in iz Slovenije.  Državne in nevladne organizacije bodo med 24. in 26. 10. predstavile svoje delovanje, s katerim zagotavljajo temeljne človekove pravice in skrbijo za skladen in civilizacijski in kulturni razvoj Slovenije.
Prireditev organizira Društvo Autosport Jazon v sodelovanju z Ministrstvom za obrambo RS, Muzejem in galerijami mesta Ljubljana ter nevladnimi organizacijami. 
 
Program prireditev si lahko ogledate spodaj.
 
Vabljeni!

Ostala aktualna obvestila

26. 10. 2021
RAVNANJE Z ODPADNIMI NAGROBNIMI SVEČAMI, CVETJEM IN PVC-EMBALAŽO

Sestavni deli nagrobnih sveč iz plastike, stekla in kovine spadajo med embalažo. Zato jih je treba oddajati ločeno, v posebej zanje namenjene zabojnike na pokopališčih, na katerih je vidna oznaka z napisom »Samo za odpadne nagrobne sveče«.  Odločite se za nakup okolju prijaznih sveč (sveče, izdelane iz polipropilena (PP) ali stekla in solarne nagrobne lučke). Prosimo, da organske odpadke (zeleni odpad, cvetje, zemljo …) s pokopališč odlagate v zabojnike z napisom »Organski odpadki«. Poskrbite, da bodo odpadki s pokopališč pravilno razvrščeni v zabojnike z ustreznimi napisi.

Vrhniška komunala

26. 10. 2021
RECITAL OB DNEVU SPOMINA NA MRTVE
Kulturno društvo Borovnica vabi na recital ob Dnevu spomina na mrtve pod vodstvo MPZ Stingelc, ki bo v ponedeljek, 1.11.2021, ob 18.45 uri, pri stari mrliški vežici na pokopališču Borovnica.

OBVESTILO O DOGODKU

Podatek je obvezen

Dogodek uspešno poslan!