Aktualna obvestila

Defibrilator na voljo tudi pri glavnem vhodu v Fenolit

Podjetje Fenolit d.d. je v okviru konstruktivnega sodelovanja s Civilno zaščito Občine Borovnica kupilo napravo za oživljanje v primeru srčnega zastoja (AED – avtomatski eksterni defibrilator). Gre za enako napravo, kot sta že nameščeni v Občini Borovnica (na stavbi gasilskega doma PGD Brezovica pri Borovnici in na tržnici na Molkovem trgu v Borovnici), tako da je tudi njena uporaba identična. Naprava je nameščena pri glavnem vhodu v Fenolit (pred vstopom), zato da je na razpolago tudi krajanom v primeru nudenja pomoči osebi z znakom srčnega zastoja. Na napravo opozarja tudi tabla z napisom AED.

Ostala aktualna obvestila

3. 8. 2021
REDNO IZVAJANJE VZDRŽEVALNIH DEL – UPORABA KLOROVIH PREPARATOV

Spoštovani!

 

Vrhniška komunala obvešča, da se bo pri rednem izvajanju vzdrževalnih del na vodovodnem sistemu Vršaj, na celotnem območju vseh treh občin Borovnica, Vrhnika in Log – Dragomer, od 3.8. do 10.8.2021 uporabljalo klorove preparate, zaradi česar bo v vodi mogoče zaznati vonj po kloru.

Hvala za razumevanje.

 

Javno podjetje
KOMUNALNO PODJETJE VRHNIKA, d.o.o.

2. 8. 2021
Dopust patronažne sestre

Zasebna zdravstvena delavka Marija Žakelj, ki izvaja patronažno službo na območju naselij Borovnica, Brezovica, Zabočevo, Niževec, Dražica, Pristava in Lašče,  bo zaradi dopusta odsotna med 1. 8. in 15. 8. 2021. V tem času jo nadomeščajo patronažne sestre iz ZD Vrhnika.

OBVESTILO O DOGODKU

Podatek je obvezen

Dogodek uspešno poslan!