Aktualna obvestila

Delavnica: POSTANITE MASTERCHEF V PRODAJI

Območna obrtno-podjetniška zbornica Logatec v okviru projekta SPOT svetovanje Osrednjeslovenska vabi na brezplačno delavnico USPOSABLJANJA ZA PRODAJO pod vodstvom Nataše Kogoj. Delavnica bo v sredo, 11. maja, med 16.30 in 19.00 v predavalnici OOZ Logatec (Tržaška cesta 11). Prijavite se lahko preko spletne prijavnice  najkasneje do torka, 10. maja. Za dodatne informacije lahko pišete na anja.zagar@ozs.si ali pokličete na 051 417 778.

»Prodaja je tisto, zaradi česar se svet ‘vrti’. Če želite uspeti v prodaji, se morate naučiti, kako spremeniti način uporabe svojih možganov in podzavesti.« (Jordan Belfort, pravi Volk z Wall streeta)

 • Se vam kdaj dogaja, da naletite na stranko, ki vam ni najbolj simpatična, veste pa, da bi ji vaš izdelek/storitev koristila? Kako sedaj vzpostaviti stik z njo?
 • Se tudi vi kdaj težko soočate z zavrnitvijo – tako ste se trudili, vse ste dali od sebe … in stranka vas je gladko zavrnila? Kako ste se počutili? Kaj sedaj?
 • Ali kdaj podvomite vase in se sprašujete: ali imam sploh dovolj znanja; kdo me bo pa poslušal?«
 • Se vam dogaja, da vlagate v posel in prodajo, pa ni pravih rezultatov in vam pade motivacija?
 • Delate od jutra do večera – kje pa je čas za družino, za vas, za prijatelje?

Kaj boste dobili na delavnici:

 • Naučili se boste učinkovite komunikacije, ki vas pripelje do win/win izida.
 • Spoznali boste moč strateške komunikacije.
 • Naučili se boste, kako ustvariti dober stik in polje zaupanja, kar je osnova vsake prodaje.
 • Dobili boste konkretne korake za reševanje problemov in konfliktnih situacij.
 • Naučili se boste uporabne tehnike, kako na izzive pogledati iz različnih zornih kotov.
 • Spoznali boste 5 korakov do samo-motivacije.
 • Dobili boste tehniko za sprostitev in premagovanje stresa.

Izvajalka: Nataša Kogoj, mednarodni licenčni NLP trener in coach, podjetnica, avtorica knjižne uspešnice Vožnja v svobodo, licenčni transformativni DreamBuilder coach, mentorica za doseganje osebne in poslovne odličnosti

 Nekateri se verjetno še spomnite ene prvih oddaj o kuhanju “Male skrivnosti velikih kuharskih mojstrov”. Ravno te male skrivnosti – začimbe – ločijo povprečnega kuharja od masterchefa. Na delavnici boste dobili te »male skrivnosti, najdragocenejše začimbe«, ki bodo povečale prodajo in izboljšale odnose.

Delavnica je sofinancirana s strani Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Ostala aktualna obvestila

18. 5. 2022
JUBILEJENI KONCERT MPZ “ŠTIGLC”
MPZ Štinglc vas ob svoji 30. letnici, v soboto, 21. maja 2022,  ob 20.00, vabi v OŠ dr. Ivana Korošca na koncert. Veseli bodo vaše udeležbe.
Foto: Igor Trček
18. 5. 2022
TAMBURAŠI BOROVNICA NA VELIKEM HUMANITARNEM KONCERTU

Tamburaši Borovnica bodo v nedeljo, 22. maja 2022, ob 19.00,  nastopili v  ljubljanskem Cankarjevem domu, v okviru humanitarnega koncerta PLEŠEM-POMAGAM, namenjenega zbiranju sredstev za integracijo ukrajinskih otrok v Sloveniji.  Nastopili bodo še Prifarski muzikanti in Policijski orkester,  folklorne skupine COF, Emona, Mengeš, Rožmarin ter učenci nekaterih ljubljanskih OŠ in otroci iz Vrtca H. C. Andersen.  Častni pokrovitelj koncerta  je predsednik Republike g. Borut Pahor. Vstopnice je mogoče – tudi z Bon 21 – kupiti preko spletne prodaje www.cd-cc.si, www.mojekarte.si, ter na bencinskih servisih Petrol.

18. 5. 2022
19.5. 2022 V DELU PAKA MED 7.00 IN 15.00 PREKINJENA OSKRBA Z VODO
JP KPV d. o. o. obvešča, da bo v četrtek, 19. 5. 2022, med 7.00 in 15.00, zaradi izvajanja del na vodovodnem omrežju Pako, Borovnica, motena oziroma prekinjena oskrba s pitno vodo za objekte Pako 1, 2, 3, 4, 5 in 36. Po prekinitvi priporočajo, da se pred ponovno uporabo pitne vode opravi temeljito izpiranje hišne vodovodne napeljave (voda naj iz vsake pipe teče približno 2 minuti oziroma do ustalitve temperature). Pred izpiranjem je potrebno ostraniti mrežice na pipah. Odjemalcem se zahvaljujejo za razumevanje.

OBVESTILO O DOGODKU

Podatek je obvezen

Dogodek uspešno poslan!