Aktualna obvestila

Delavnica “Prireditev brez odpadkov” za društva in druge organizatorje prireditev v občini

JP KPV d. o. o. vabi društva , klube in ostale organizacije v občinah Borovnica, Log – Dragomer in Vrhnika vabimo na delavnico »Prireditev brez odpadkov«, ki jo bodo skupaj z Ekologi brez meja organizirali v torek, 5. februarja 2019 ob 17. uri v prostorih JP KPV, d. o. o. (Pot na Tojnice 40, 1360 Vrhnika).
Vsem, ki se jo boste udeležili, bodo upoštevali donacijo pri storitvi ravnanja z odpadki na prireditvah, ki jih boste organizirali v letu 2019. V nasprotnem primeru vam le-te ne bodo upoštevali.

Ostala aktualna obvestila

21. 2. 2019
Letni koncert Folklorne skupine Šumnik

KD Borovnica, Folklorna skupina Šumnik, vabi na letni koncert “Golida mleka”. Koncert bo v soboto, 9. marca 2019, ob 19.00, v OŠ Borovnica. Gostje: KUD Triglav iz Srednje vasi v Bohinju in ženska vokalna skupina Šelestet.

20. 2. 2019
Obisk kurentov na borovniški tržnici

Če bi kurenti samo odganjali zimo, bi letos očitno ostali brez dela, čeprav še ne moremo reči, da smo se snega in zmrzali za to sezono že odkrižali. Ples kurentov naj bi zagotovil tudi dobro letino. In da bi bila ta takšna tudi pri nas, nas bodo kurenti obiskali v torek, 5. 3. 2019, med 10.30 in 11.00, na tržnici na Molkovem trgu ter za ta dan prevzeli oblast v občini. Pridite jim pomagat, da bo zima odšla, ne da bi se kasneje, ko za to ni več čas, na kratko in zlohotno vrnila!

18. 2. 2019
Predavanje kriminalista o zmanjšanju nevarnosti vlomov

V četrtek, 21. 2. 2018, bo ob 18.00 uri predavanje kriminalista Matija Breznik na temo zmanjšanja nevarnosti vlomov v avtomobile, stanovanjske in gospodarske objekte. Predavanje bo v učilnici za angleški jezik OŠ dr. Ivana Korošca Borovnica. Vabljeni!

OBVESTILO O DOGODKU

Podatek je obvezen

Dogodek uspešno poslan!