Aktualna obvestila

Delavnica “Prireditev brez odpadkov” za društva in druge organizatorje prireditev v občini

JP KPV d. o. o. vabi društva , klube in ostale organizacije v občinah Borovnica, Log – Dragomer in Vrhnika vabimo na delavnico »Prireditev brez odpadkov«, ki jo bodo skupaj z Ekologi brez meja organizirali v torek, 5. februarja 2019 ob 17. uri v prostorih JP KPV, d. o. o. (Pot na Tojnice 40, 1360 Vrhnika).
Vsem, ki se jo boste udeležili, bodo upoštevali donacijo pri storitvi ravnanja z odpadki na prireditvah, ki jih boste organizirali v letu 2019. V nasprotnem primeru vam le-te ne bodo upoštevali.

Ostala aktualna obvestila

3. 8. 2021
REDNO IZVAJANJE VZDRŽEVALNIH DEL – UPORABA KLOROVIH PREPARATOV

Spoštovani!

 

Vrhniška komunala obvešča, da se bo pri rednem izvajanju vzdrževalnih del na vodovodnem sistemu Vršaj, na celotnem območju vseh treh občin Borovnica, Vrhnika in Log – Dragomer, od 3.8. do 10.8.2021 uporabljalo klorove preparate, zaradi česar bo v vodi mogoče zaznati vonj po kloru.

Hvala za razumevanje.

 

Javno podjetje
KOMUNALNO PODJETJE VRHNIKA, d.o.o.

2. 8. 2021
Dopust patronažne sestre

Zasebna zdravstvena delavka Marija Žakelj, ki izvaja patronažno službo na območju naselij Borovnica, Brezovica, Zabočevo, Niževec, Dražica, Pristava in Lašče,  bo zaradi dopusta odsotna med 1. 8. in 15. 8. 2021. V tem času jo nadomeščajo patronažne sestre iz ZD Vrhnika.

OBVESTILO O DOGODKU

Podatek je obvezen

Dogodek uspešno poslan!