Aktualna obvestila

Dobrodelni koncert borovniške Karitas

Župnijska Karitas Borovnica vabi na 3. dobrodelni koncert, ki bo pod naslovom “Rast mladosti na koreninah modrosti” v soboto, 13. oktobra, ob 19. uri, v OŠ dr. Ivana Korošca Borovnica. Gost koncerta bo generalni tajnik Slovenske Karitas mag. Cveto Uršič. Nastopili pa bodo: Slovenski citrarski kvartet, FS Coklarčki, Cvet deklet, Baletno društvo LABOD, Skupina pevke iz Loške doline pri DU Loška dolina, Katice, Puschulschtae, Slavčki iz Kužn’ce, Nejka Mazi Šorn in Marko Fink. Prostovoljni prispevki bodo namenjeni karitativnemu delu Karitasa.

Ostala aktualna obvestila

21. 2. 2019
Letni koncert Folklorne skupine Šumnik

KD Borovnica, Folklorna skupina Šumnik, vabi na letni koncert “Golida mleka”. Koncert bo v soboto, 9. marca 2019, ob 19.00, v OŠ Borovnica. Gostje: KUD Triglav iz Srednje vasi v Bohinju in ženska vokalna skupina Šelestet.

20. 2. 2019
Obisk kurentov na borovniški tržnici

Če bi kurenti samo odganjali zimo, bi letos očitno ostali brez dela, čeprav še ne moremo reči, da smo se snega in zmrzali za to sezono že odkrižali. Ples kurentov naj bi zagotovil tudi dobro letino. In da bi bila ta takšna tudi pri nas, nas bodo kurenti obiskali v torek, 5. 3. 2019, med 10.30 in 11.00, na tržnici na Molkovem trgu ter za ta dan prevzeli oblast v občini. Pridite jim pomagat, da bo zima odšla, ne da bi se kasneje, ko za to ni več čas, na kratko in zlohotno vrnila!

18. 2. 2019
Predavanje kriminalista o zmanjšanju nevarnosti vlomov

V četrtek, 21. 2. 2018, bo ob 18.00 uri predavanje kriminalista Matija Breznik na temo zmanjšanja nevarnosti vlomov v avtomobile, stanovanjske in gospodarske objekte. Predavanje bo v učilnici za angleški jezik OŠ dr. Ivana Korošca Borovnica. Vabljeni!

OBVESTILO O DOGODKU

Podatek je obvezen

Dogodek uspešno poslan!