Aktualna obvestila

IMATE PODJETNIŠKO IDEJO? PRIDETE NA DAN PODJETNIŠKEGA PODPORNEGA OKOLJA OOZ LOGATEC!

Imate podjetniško idejo, ki jo želite razviti v nekaj več? Veste, na koga se obrniti s svojo idejo? Kje najti svetovalno ali mentorsko pomoč? Kje najti ustrezne poslovne prostore? Pridite v sredo, 17. novembra 2021, ob 16.00, na Tržaško 11, v Logatec,na dan podjetniškega podpornega okolja OOZ Logatec. Predstavitev se bo zaključila do 17.00, nato pa bo priložnost za individualna svetovanja in mreženje. Dodatne informacije in prijave: info@ooz-logatec.si, 051 651 538.

Združili smo različne podporne organizacije, ki bodo delile konkretne nasvete in informacije:

  • Podjetniški inkubator Perspektiva, Postojna
  • Coworking Logatec
  • Območna obrtno-podjetniška zbornica Logatec
  • SPOT svetovanje Osrednjeslovenska
  • Zavod Republike Slovenije za zaposlovanje
  • Veronika Rožmanc, start-up podjetnica

 V skladu z veljavnimi odloki vlade bo udeležba mogoča ob predhodnem izpolnjevanju PCT pogoja.

Dogodek je za udeležence brezplačen, saj je sofinanciran s strani Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republike Slovenije, v okviru projekta Formica 4 Cerkno-Idrija-Logatec.

Ostala aktualna obvestila

25. 5. 2022
VABILO NA KUHARSKO DELAVNICO

V soboto, 11. junija 2022, vas Društvo podeželskih žena “Ajda” Borovnica ob 9. uri vabi v Lovski dom Borovnica na kuharsko delavnico z naslovom »Hitre enostavne jedi«, ki jo bo vodil nam že dobro poznani kuharski mojster Robert Mrzel.

Možen bo tudi nakup kuharskih pripomočkov. Prispevek za delavnico z degustacijo jedi je 10 eur za člane, 15 eur za nečlaneZaželene prijave na 041-657-690 TINA (sms/klic) ali preko e-sporočila na dpz.ajda@gmail.com

 

25. 5. 2022
VABILO NA OBČNI ZBOR DRUŠTVA “AJDA”
Društvo podeželskih žena “Ajda” vabi na redni letni občni zbor, ki bo v torek, 31.5.2022, ob 18.uri, na piknik prostoru Pr´ Bizjak v Ohonici. Na občnem zboru bodo predstavili letni načrt izvajanja delavnic, tečajev, strokovnih ekskurzij in predavanj ter pobirali tudi letno članarino. Vabljeni vsi člani in članice, še posebej lepo pa vabljeni tisti, ki vas zanimajo naše aktivnosti in bi se nam želeli pridružiti. Člani s seboj obvezno prinesite člansko izkaznico, da vam vnesejo žig.

(več …)

23. 5. 2022
KAKO OBLIKOVATI ZANIMIVO IN PREPRIČLJIVO PRIPOVED O (ŽELEZNIŠKI) KULTURNI DEDIŠČINI?
Vabimo vas, da se sklopu usposabljanja za interpretativno vodenje po železniški dediščini v občini Borovnica v sredo, 25. 5. 2022, ob 19.00, v prizidku OŠ dr. Ivana Korošca Borovnica, udeležite delavnice na temo kako na zanimiv in prepričljiv način predstaviti lokalno (železniško) tehniško in kulturno dediščino. Na delavnici se bomo posvetili zgodbam in pripovedovanju, ki je temeljno za učinkovito interpretativno vodenje. Kako oblikovati sporočila in podatke v zgodbe, ki ne bode samo slišane, pač pa tudi dobro pomnjene?

(več …)

OBVESTILO O DOGODKU

Podatek je obvezen

Dogodek uspešno poslan!