Aktualna obvestila

Informacija za zainteresirane za predstavitev in prodajo na Prazniku borovnic 2019

Praznik borovnic je največja turistična prireditev v občini Borovnica, ki poteka na vrhuncu sezone borovnic že več kot 20 let. Na njej se zbere med 2.000 in 3.000 obiskovalcev, ki poleg borovnic ter izdelkov iz borovnic in drugega jagodičevja na tradicionalnem sejmu lahko kupijo tudi izdelke domače in umetniške obrti, domač med in čebelarske izdelke, naravno kozmetiko, keramiko, suho robo ipd. V poznopopoldanskih urah se dogajanje prevesi v zabavo s plesom na narodno zabavne, pop in rock viže in ritme, ki traja do polnoči in čez. Praznik borovnic 2019 bo potekal v soboto, 13. 7. 2019. Zainteresirani za prodajo in/ali predstavitev na sejmu se lahko obrnejo na predstavnika organizatorja g. Sama Satlerja ((roadhouse.events@icloud.com),

Ostala aktualna obvestila

21. 7. 2021
Odločitev o podpori za gradnjo kolesarske povezave Borovnica – Breg

Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko je 20. julija 2021 izdala ODLOČITEV O PODPORI št. 4-4/65/MZI/0 za operacijo »DRR- Kolesarska povezava Borovnica – Breg«. Operacijo je Občina Borovnica na osnovi sredstev za sofinanciranje iz kohezijskega sklada EU in sredstev RS,  zagotovljenih v Dogovoru za razvoj osrednjeslovenske regije, prijavila v neposredno potrditev na Ministrstvo za infrastrukturo dne 31. 1. 2021. Z omenjeno odločitvijo je bila dana zelena luč za to, da Ministrstvo za infrastrukturo pripravi pogodbo o izvedbi operacije Kolesarska povezava Borovnica – Breg, ki vključuje tudi rekonstrukcijo pripadajočega dela regionalne ceste R3 -642/1146 med Borovnico in Bregom. Občina naj bi dobila pogodbo v podpis do konca avgusta 2021.

(več …)

21. 7. 2021
Slavnostna akademija ob občinskem prazniku

V torek, 27. julij 2021, vas ob 20. uri vabimo, da se nam v počastitev občinskega praznika pridružite na slavnostni akademiji v preddverju Osnovne šole dr. Ivana Korošca Borovnica. Skupaj bomo izkazali pozornost vsem tistim, ki prispevajo k boljšemu, kakovostnejšemu življenju naših občanov in jim podelili priznanja.

20. 7. 2021
Motnje pri oskrbi z el. energijo v delu občine Borovnica

Elektro Ljubljana d.d., Distribucijska enota Ljubljana okolica nadzorništvo Vrhnika obvešča, da bo v sredo, dne 21.7.2021. od 8:00 do 10:00 ure, zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije vsem odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP LOG PRI BOROVNICI. V primeru slabega vremena bodo dela prestavljena. Elektro Ljubljana d.d., se vam zahvaljuje za razumevanje.

OBVESTILO O DOGODKU

Podatek je obvezen

Dogodek uspešno poslan!