Aktualna obvestila

Iniciativni sestanek za ustanovitev občinske športne zveze in pripravo akcijskega načrta na področju športa in rekreacije

Vse zainteresirane vabimo, da se v ponedeljek, 19. 3. 2018, ob 18.00, v Sejni sobi Občine Borovnica, na Paplerjevi ulici 22, v Borovnici, udeležite iniciativnega sestanka za ustanovitev občinske športne zveze in oblikovanje akcijskega načrta na področju športa.

Uvodoma bo podpredsednik Olimpijskega komiteja Slovenije g. Janez Sodržnik na kratko predstavil svoje vtise z nedavno končanih zimskih olimpijskih iger ter predstavil ključne novosti, ki jih je prinesel nov zakon o športu. Sledil bo razgovor o namenu, ciljih in načinu organiziranja Športne zveze občine Borovnica. Sestanek bomo končali s kratko delavnico SWOT analize na področju športa in rekreacije v občini in oblikovanjem okvirne strukture in časovnice priprave akcijskega programa. Prosim za čim prejšnjo potrditev udeležbe na sestanku.

Ostala aktualna obvestila

21. 2. 2019
Letni koncert Folklorne skupine Šumnik

KD Borovnica, Folklorna skupina Šumnik, vabi na letni koncert “Golida mleka”. Koncert bo v soboto, 9. marca 2019, ob 19.00, v OŠ Borovnica. Gostje: KUD Triglav iz Srednje vasi v Bohinju in ženska vokalna skupina Šelestet.

20. 2. 2019
Obisk kurentov na borovniški tržnici

Če bi kurenti samo odganjali zimo, bi letos očitno ostali brez dela, čeprav še ne moremo reči, da smo se snega in zmrzali za to sezono že odkrižali. Ples kurentov naj bi zagotovil tudi dobro letino. In da bi bila ta takšna tudi pri nas, nas bodo kurenti obiskali v torek, 5. 3. 2019, med 10.30 in 11.00, na tržnici na Molkovem trgu ter za ta dan prevzeli oblast v občini. Pridite jim pomagat, da bo zima odšla, ne da bi se kasneje, ko za to ni več čas, na kratko in zlohotno vrnila!

18. 2. 2019
Predavanje kriminalista o zmanjšanju nevarnosti vlomov

V četrtek, 21. 2. 2018, bo ob 18.00 uri predavanje kriminalista Matija Breznik na temo zmanjšanja nevarnosti vlomov v avtomobile, stanovanjske in gospodarske objekte. Predavanje bo v učilnici za angleški jezik OŠ dr. Ivana Korošca Borovnica. Vabljeni!

OBVESTILO O DOGODKU

Podatek je obvezen

Dogodek uspešno poslan!