Aktualna obvestila

ETM 2020: MOŽNOST PREIZKUSA ELEKTRIČNIH KOLES IN SKIROJEV TER KOLESARSKIH SPRETNOSTI NA POLIGONU TER “PUMPTRACK” STEZI

V soboto, 12. 9. 2020,  imate priložnost, da od 10.30 do 13.00 na parkirišču pri železniški postaji Borovnica preizkusite el. kolesa in skiroje in/ali svoje kolesarske spretnosti na poligonu spretnostne vožnje in/ali   v kolo-parku oz. na pumptrack stezi. POGOJ UDELEŽBE ZA VSE MLAJŠE OD 18. LET JE UPORABA KOLESARSKE ČELADE, PRIPOROČLJIVI PA SO TUDI ŠČITNIKI ZA KOLENA IN KOMOLCE TER KOLESARSKE ROKAVICE. Uporabo te zaščitne opreme priporočamo tudi starejšim.
Lahko se boste udeležili tudi delavnice samopopravila kolesa ali delavnice okraševanja koles in kolesarskih čelad ter si ogledali prikaz recikliranja odsluženih koles v uporabno “novo” kolo.
Vabljeni!

Ostala aktualna obvestila

26. 10. 2021
RAVNANJE Z ODPADNIMI NAGROBNIMI SVEČAMI, CVETJEM IN PVC-EMBALAŽO

Sestavni deli nagrobnih sveč iz plastike, stekla in kovine spadajo med embalažo. Zato jih je treba oddajati ločeno, v posebej zanje namenjene zabojnike na pokopališčih, na katerih je vidna oznaka z napisom »Samo za odpadne nagrobne sveče«.  Odločite se za nakup okolju prijaznih sveč (sveče, izdelane iz polipropilena (PP) ali stekla in solarne nagrobne lučke). Prosimo, da organske odpadke (zeleni odpad, cvetje, zemljo …) s pokopališč odlagate v zabojnike z napisom »Organski odpadki«. Poskrbite, da bodo odpadki s pokopališč pravilno razvrščeni v zabojnike z ustreznimi napisi.

Vrhniška komunala

26. 10. 2021
RECITAL OB DNEVU SPOMINA NA MRTVE
Kulturno društvo Borovnica vabi na recital ob Dnevu spomina na mrtve pod vodstvo MPZ Stingelc, ki bo v ponedeljek, 1.11.2021, ob 18.45 uri, pri stari mrliški vežici na pokopališču Borovnica.

OBVESTILO O DOGODKU

Podatek je obvezen

Dogodek uspešno poslan!