Aktualna obvestila

Kdor se čebel boji, medu ne dobi!

V četrtek, 14. marca, ob 18.00, nam bo v organizaciji DPŽ Ajda v dvorani nad vrtcem, v Borovnici, ga. Alenka Veber na predavanju “Kdor se čebel boji medu ne dobi” predstavila mitološki pomen in kulturni spomin, ki se kažeta skozi zbir pregovorov, modrosti, vraž, prerokb, ugank itd., ki izhajajo iz sveta čebelarstva, v katerem je čebela skoraj mitološko bitje, gospodar pa se izkaže le kot uslužni skrbnik in ne nekdo, ki bi čebelam poveljeval. Vabljeni!

Ostala aktualna obvestila

3. 8. 2021
REDNO IZVAJANJE VZDRŽEVALNIH DEL – UPORABA KLOROVIH PREPARATOV

Spoštovani!

 

Vrhniška komunala obvešča, da se bo pri rednem izvajanju vzdrževalnih del na vodovodnem sistemu Vršaj, na celotnem območju vseh treh občin Borovnica, Vrhnika in Log – Dragomer, od 3.8. do 10.8.2021 uporabljalo klorove preparate, zaradi česar bo v vodi mogoče zaznati vonj po kloru.

Hvala za razumevanje.

 

Javno podjetje
KOMUNALNO PODJETJE VRHNIKA, d.o.o.

2. 8. 2021
Dopust patronažne sestre

Zasebna zdravstvena delavka Marija Žakelj, ki izvaja patronažno službo na območju naselij Borovnica, Brezovica, Zabočevo, Niževec, Dražica, Pristava in Lašče,  bo zaradi dopusta odsotna med 1. 8. in 15. 8. 2021. V tem času jo nadomeščajo patronažne sestre iz ZD Vrhnika.

OBVESTILO O DOGODKU

Podatek je obvezen

Dogodek uspešno poslan!