Aktualna obvestila

MNOŽIČNO PRESEJALNO TESTIRANJE ZA COVID-19 OD SREDE DO PETKA V OŠ DR. IVANA KOROŠCA BOROVNICA

Zdravstveni dom Vrhnika organizira množično presejalno testiranje SARS CoV-2 s hitrimi antigenskimi testi (HAGT) za občane občine Borovnica, Log- Dragomer in Vrhnika. V Borovnici bo testiranje potekalo v večnamenskem prostorju OŠ dr. Ivana Korošca Borovnica na Paplerjevi 15 in sicer
v sredo, 6. 1. 2021 od 10.00 do 13.00;
v četrtek, 7. 1. 2021 od 14.00 do 17.00;
v petek, 8. 1. 2021, od 10.00 so 13.00.

Testiranje je namenjeno tistim, ki ste ZDRAVI, BREZ ZNAKOV AKUTNE OKUŽBE DIHAL ALI PREBAVIL. V primeru bolezenskih znakov pokličite ambulanto svojega izbranega ali dežurnega zdravnika.
Na testiranje se ni potrebno naročiti. S seboj pa morate imeti OSEBNI DOKUMENT IN KARTICO ZDRAVSTVENEGA ZAVAROVANJA, za potrebe obveščanja o rezultatu testa pa bodo potrebovali ŠTEVILKO VAŠKEGA MOBILNEGA TELEFONA.
Informacija o nadaljnjih terminih hitrega testiranja bo objavljena na spletni strani ZD Vrhnika.
Pri čakanju na odvzem brisa ves čas vzdržujte MEDOSEBNO RAZDALJO VSAJ 2 METRA IN NOSITE MASKO.
O rezultatih testiranja boste obveščeni še isti dan s SMS.
Če bo test pozitiven, se nemudoma izolirajte in obvestite izbranega zdravnika.

Ostala aktualna obvestila

23. 6. 2021
ČESTITKA OB DNEVU DRŽAVNOSTI

Vsem občankam in občanom čestitam ob 25. juliju – Dnevu državnosti. Na ta dan pred 30. leti je Skupščina Republike Slovenije sprejela Deklaracijo o neodvisnosti Slovenije in Temeljno ustavno listino o samostojnosti in neodvisnosti Slovenije. V desetdnevni osamosvojitveni vojni, ki je sledila agresiji Jugoslovanske ljudske armade, so kot policisti in pripadniki teritorialne obrambe pri obrambi domovine aktivno sodelovali tudi številni domačini. Kot izredno pomembno za uspešno obrambo domovine se je izkazalo zavzetje skladišča orožja in streliva pod Strmcem.

(več …)

OBVESTILO O DOGODKU

Podatek je obvezen

Dogodek uspešno poslan!