Aktualna obvestila

Navodila za vstop v zbirni center za odlaganje odpadkov in vedenje v njem

Komunalno podjetje Vrhnika vas vljudno prosi, da ob prihodu v Zbirni center Vrhnika upoštevate sledeča navodila: prosijo vas, da si pred vhodom v Zbirni center nadenete svojo zaščitno masko, zaščitne rokavice in upoštevate varnostno razdaljo Bodite strpni, dosledno upoštevajte navodila zaposlenih oz. prometno signalizacijo na območju Zbirnega centra oz. dvorišča Javnega podjetja Komunalnega podjetja Vrhnika ter n sami ločeno odložite posamezne odpadke v zanje namenjene zabojnike ali na platoje. Zbirni center zapustite čimprej in se v njem ne zadržujete. Vozilo ustavite pri vratarju, torej pri vhodu v Zbirni center, in sledite njegovim navodilom,  saj bodo v Zbirni center spustili le po dve vozili hkrati. Zahvaljujejo se za razumevanje.

 

 

Ostala aktualna obvestila

26. 10. 2021
RAVNANJE Z ODPADNIMI NAGROBNIMI SVEČAMI, CVETJEM IN PVC-EMBALAŽO

Sestavni deli nagrobnih sveč iz plastike, stekla in kovine spadajo med embalažo. Zato jih je treba oddajati ločeno, v posebej zanje namenjene zabojnike na pokopališčih, na katerih je vidna oznaka z napisom »Samo za odpadne nagrobne sveče«.  Odločite se za nakup okolju prijaznih sveč (sveče, izdelane iz polipropilena (PP) ali stekla in solarne nagrobne lučke). Prosimo, da organske odpadke (zeleni odpad, cvetje, zemljo …) s pokopališč odlagate v zabojnike z napisom »Organski odpadki«. Poskrbite, da bodo odpadki s pokopališč pravilno razvrščeni v zabojnike z ustreznimi napisi.

Vrhniška komunala

26. 10. 2021
RECITAL OB DNEVU SPOMINA NA MRTVE
Kulturno društvo Borovnica vabi na recital ob Dnevu spomina na mrtve pod vodstvo MPZ Stingelc, ki bo v ponedeljek, 1.11.2021, ob 18.45 uri, pri stari mrliški vežici na pokopališču Borovnica.

OBVESTILO O DOGODKU

Podatek je obvezen

Dogodek uspešno poslan!