Aktualna obvestila

Nove oglasne table in Sklep o plakatiranju v času volilne in referendumske kampanje

Pri avtobusnem postajališču in na Molkovem trgu v Borovnici ter pri Domu krajanov Dol – Laze so postavljene nove, slogovno poenotene in s podobo avtobusnih postajališč usklajene oglasne table. Četrta bo postavljena na Paplerjevi ulic nasproti cerkve, takoj ko bo končana nova asfaltna prevleka krajšega odseka pločnika. 
Ostale oglasne table v občini stojijo na zasebnih zemljiščih in so v zasebni lasti, tako da jih brez soglasij lastnikov ni mogoče zamenjati, za postavitev občinskih tabel na zasebnih zemljiščih pa je potrebno urediti tudi služnostne pravice.

Občinski svet je na včerajšnji seji sprejel tudi Sklep o plakatiranju v času volilne in referendumske kampanje. Sklep bo stopil v veljavo po objavi v Uradnem listu RS,  predvidoma v 14 dneh.

Ostala aktualna obvestila

21. 2. 2019
Letni koncert Folklorne skupine Šumnik

KD Borovnica, Folklorna skupina Šumnik, vabi na letni koncert “Golida mleka”. Koncert bo v soboto, 9. marca 2019, ob 19.00, v OŠ Borovnica. Gostje: KUD Triglav iz Srednje vasi v Bohinju in ženska vokalna skupina Šelestet.

20. 2. 2019
Obisk kurentov na borovniški tržnici

Če bi kurenti samo odganjali zimo, bi letos očitno ostali brez dela, čeprav še ne moremo reči, da smo se snega in zmrzali za to sezono že odkrižali. Ples kurentov naj bi zagotovil tudi dobro letino. In da bi bila ta takšna tudi pri nas, nas bodo kurenti obiskali v torek, 5. 3. 2019, med 10.30 in 11.00, na tržnici na Molkovem trgu ter za ta dan prevzeli oblast v občini. Pridite jim pomagat, da bo zima odšla, ne da bi se kasneje, ko za to ni več čas, na kratko in zlohotno vrnila!

18. 2. 2019
Predavanje kriminalista o zmanjšanju nevarnosti vlomov

V četrtek, 21. 2. 2018, bo ob 18.00 uri predavanje kriminalista Matija Breznik na temo zmanjšanja nevarnosti vlomov v avtomobile, stanovanjske in gospodarske objekte. Predavanje bo v učilnici za angleški jezik OŠ dr. Ivana Korošca Borovnica. Vabljeni!

OBVESTILO O DOGODKU

Podatek je obvezen

Dogodek uspešno poslan!