Aktualna obvestila

Novoletni sejem borovniškega vrtca letos preko spleta

Letos razmere zaradi vsem znanih razlogov ne omogočajo izvedbe tradicionalnega  Novoletnega sejma pred Osnovno šolo dr. Ivana Korošca Borovnica, na katerem so vam otroci iz vrtca in šole z žarom v očeh ponudili izdelke, ki so jih izdelali skupaj s svojimi vzgojiteljicami oz. učiteljicami in učitelji, tudi s pomočjo in podporo marsikaterega starša, ponudbo pa so popestrili še domači izdelki naših vrlih sadjarjev, čebelarjev in “Ajdovk” in še koga.  Skratka, prijetnega druženja in kramljanja v predprazničnem sejemskem vzdušju letos pred šolo ne bo. Ker so v pripravo izdelkov vložili veliko truda in časa, pa organizirajo spletni sejem. Njihovo ponudbo, pri kateri naj še posebej opozorimo na odličen, res domač jabolčni sok, si  lahko ogledate na strani https://forms.gle/CAyYq1caZDJMdNw78. Izbrane izdelke boste lahko prevzeli v petek, 18.12.2020 med 16.00 in 19.00 uro v enoti Kapljica – zdravstveni dom, Mejačeva ulica 3. Šolskemu skladu OŠ  dr. Ivana Korošca Borovnica se zahvaljujejo za sofinanciranje sejma, vam pa želijo lepe in  prijetne  praznike.   

Prosimo vas da pri prevzemu upoštevate splošna priporočila za preprečevanje okužbe z COVID-19.

 

Ostala aktualna obvestila

31. 3. 2021
OBVESTILO KNJIŽNICE

Spoštovane uporabnice in uporabniki! V skladu z odlokom vlade (RS URL, št. 47/ 2021) bo od 1. do 11. aprila 2021 knjižnica ZAPRTA. V tem času:

  • izposoja gradiva ne bo mogoča,
  • vračilo gradiva ne bo mogoče,
  • rezervacije gradiva ne bodo mogoče,
  • rezervirano gradivo vas bo počakalo,
  • zamudnine v tem času ne bomo zaračunali.

Vabljeni k izposoji e-knjig in zvočnih knjig ter domoznanskih in drugih vsebin, dostopnih na daljavo (www.ckv.si, PressReader, Kamra.si, …). In k ogledu različnih posnetkov na družbenih omrežjihSe vidimo v ponedeljek, 12. 4. 2021!

Kolektiv Cankarjeve knjižnice Vrhnika

31. 3. 2021
OBVESTILO OBČINSKEGA ŠTABA CIVILNE ZAŠČITE

Štab CZ Občine Borovnica  je 30. 3. 2021 proučil trenutno situacijo glede sprejetih ukrepov vlade v zvezi z zaustavitvijo javnega življenja od 1. 4. do 12. 4. 2021. Trenutna epidemiološka situacija v naši občini ni spodbudna. Na dan 28. 3. 2021 smo imeli 39 aktivno okuženih oseb, 14-dnevna incidenca v občini pa je 843 , medtem ko je v Sloveniji 584.  Glede na to, da se v državi zaustavlja javno življenje, apeliramo na vse občane, da se držimo  ukrepov, ki jih predpisuje vlada. Več o ukrepih si lahko preberete na posebni spletni strani Vlade RS Koronavirus (SARS-CoV-2), vse s tem v zvezi objavljene odloke Vlade RS pa v Uradnem listu RS št. 47 z dne 29. 3. 2021.   Če povzamemo nekaj bistvenih ukrepov:

* gibanje  je omejeno na regije,

* zbiranje do 10 ljudi NI več dovoljeno,

*ustavlja se večina storitvenih dejavnosti,

* šolanje spet poteka na daljavo, vrtci in šole za prvo triado zagotavljajo le nujno varstvo,…

(več …)

OBVESTILO O DOGODKU

Podatek je obvezen

Dogodek uspešno poslan!