Aktualna obvestila

Odpiranje vlog na razpis za podpore razvoju obrti, podjetništva in sobodajalstva v občini Borovnica

Danes, v četrtek, 18. 10. 2018, je v prostorih Območne obrtno-podjetniške zbornice Vrhnika, na Vrhniki, potekalo odpiranje vlog na razpis Občine Borovnica in OOZ Vrhnika za finančne podpore razvoju obrti, podjetništva in sobodajlstva v letu 2018Na razpis je prispelo 5 vlog, od tega tri na področju sobodajalstva in dve za sofinanciranje novih zaposlitev. 
Komisija v sestavi Adela Cankar, Peter Caserman (oba OOZ Vrhnika), Marija Čepon, Slavka Gerdina in Andrej Klemenc (Občina Borovnica) je ugotovila, da sta obe vlogi na področju sofinanciranja novih zaposlitev popolni, vse tri vlagatelje na področju sobodajalstva pa je pozvala k ustreznim dopolnitvam vlog.
Komisija bo o dodelitvi sredstev odločala prihodnji četrtek ali petek.

Ostala aktualna obvestila

10. 1. 2019
Predstavitev dobrih praks povezave razvoja inovativnega turizma in podjetništva v občini Dobrova – Polhov Gradec

V torek, 15. januarja 2018, ste ob 18.00 vsi, ki vas zanima razvoj zeliščarstva in turizma ter z njim povezanega podjetništva, vljudno vabljeni v predavalnico za angleški jezik OŠ dr. Ivana Korošca Borovnica, na predstavitev dobrih praks  iz občine Polhovega Gradca. Predstavitvi Dežele zelišč in Polhovega doživljajskega parka bo sledila  delavnica, namenjena vihranjenju možganov za sodelovanje pri razvoju podobnih turističnih produktov v naši občini.

(več …)

9. 1. 2019
Železniška postaja Borovnica predvidoma zaprta do 14. 1. 2019

Zaradi poškodbe uslužbenke in nezmožnosti SŽ, da najde  ustrezno zamenjavo, blagajna železniške postaje ne bo poslovala predvidoma do 14. 1. 2109. Potniki lahko brez doplačila kupijo vozovnice na vlakih, prav tako pa tudi preko spletne ali mobilne aplikacije. Upajmo, da vsaj do takrat jutra ne bodo premrzla in da bodo vlaki točni, tako da potniki ob čakanju na vlake ne bodo prezebali.

7. 1. 2019
PRISOTNOST URBANISTA – 09.01.2019

Občinska urbanistka bo imela v sredo, 09.01.2019, izjemoma spremenjene uradne ure za stranke.

Uradne ure bodo od 13.00 do 14.30.

OBVESTILO O DOGODKU

Podatek je obvezen

Dogodek uspešno poslan!