Aktualna obvestila

Odprtje Cankarjeve knjižnice Vrhnika: 5. maj 2020

Cankarjeva  knjižnica Vrhnika obvešča, da bodo osrednjo knjižnico na Vrhniki  in enoto v Borovnici ponovno odprli v torek, 5.5.2020. Do takrat bodo zaposleni poskrbeli za zaščito uporabnikov in samih sebe.  V primeru urgentne potrebe po knjižničnem gradivu pošljite na knjiznica@ckv.si elektronsko sporočilo s podatki o članu (ime, priimek, številka izkaznice in številka mobilnega telefona) ter podatke o knjižničnem gradivu (ime in priimek avtorja, naslov in letnica izdaje). Ko bodo knjige pripravljene, vas pokličemo in se dogovorimo za prevzem na parkirišču pred knjižnico.  Za vračilo knjig bodo uvedli tolerančno obdobje, tako da boste imeli dovolj časa, da knjige vrnete.   Ostale podrobnosti sledijo v splošnih obvestilih knjižnice. 

Ostala aktualna obvestila

3. 8. 2021
REDNO IZVAJANJE VZDRŽEVALNIH DEL – UPORABA KLOROVIH PREPARATOV

Spoštovani!

 

Vrhniška komunala obvešča, da se bo pri rednem izvajanju vzdrževalnih del na vodovodnem sistemu Vršaj, na celotnem območju vseh treh občin Borovnica, Vrhnika in Log – Dragomer, od 3.8. do 10.8.2021 uporabljalo klorove preparate, zaradi česar bo v vodi mogoče zaznati vonj po kloru.

Hvala za razumevanje.

 

Javno podjetje
KOMUNALNO PODJETJE VRHNIKA, d.o.o.

2. 8. 2021
Dopust patronažne sestre

Zasebna zdravstvena delavka Marija Žakelj, ki izvaja patronažno službo na območju naselij Borovnica, Brezovica, Zabočevo, Niževec, Dražica, Pristava in Lašče,  bo zaradi dopusta odsotna med 1. 8. in 15. 8. 2021. V tem času jo nadomeščajo patronažne sestre iz ZD Vrhnika.

OBVESTILO O DOGODKU

Podatek je obvezen

Dogodek uspešno poslan!