Aktualna obvestila

Odprtje Cankarjeve knjižnice Vrhnika: 5. maj 2020

Cankarjeva  knjižnica Vrhnika obvešča, da bodo osrednjo knjižnico na Vrhniki  in enoto v Borovnici ponovno odprli v torek, 5.5.2020. Do takrat bodo zaposleni poskrbeli za zaščito uporabnikov in samih sebe.  V primeru urgentne potrebe po knjižničnem gradivu pošljite na knjiznica@ckv.si elektronsko sporočilo s podatki o članu (ime, priimek, številka izkaznice in številka mobilnega telefona) ter podatke o knjižničnem gradivu (ime in priimek avtorja, naslov in letnica izdaje). Ko bodo knjige pripravljene, vas pokličemo in se dogovorimo za prevzem na parkirišču pred knjižnico.  Za vračilo knjig bodo uvedli tolerančno obdobje, tako da boste imeli dovolj časa, da knjige vrnete.   Ostale podrobnosti sledijo v splošnih obvestilih knjižnice. 

Ostala aktualna obvestila

18. 5. 2022
JUBILEJENI KONCERT MPZ “ŠTIGLC”
MPZ Štinglc vas ob svoji 30. letnici, v soboto, 21. maja 2022,  ob 20.00, vabi v OŠ dr. Ivana Korošca na koncert. Veseli bodo vaše udeležbe.
Foto: Igor Trček
18. 5. 2022
TAMBURAŠI BOROVNICA NA VELIKEM HUMANITARNEM KONCERTU

Tamburaši Borovnica bodo v nedeljo, 22. maja 2022, ob 19.00,  nastopili v  ljubljanskem Cankarjevem domu, v okviru humanitarnega koncerta PLEŠEM-POMAGAM, namenjenega zbiranju sredstev za integracijo ukrajinskih otrok v Sloveniji.  Nastopili bodo še Prifarski muzikanti in Policijski orkester,  folklorne skupine COF, Emona, Mengeš, Rožmarin ter učenci nekaterih ljubljanskih OŠ in otroci iz Vrtca H. C. Andersen.  Častni pokrovitelj koncerta  je predsednik Republike g. Borut Pahor. Vstopnice je mogoče – tudi z Bon 21 – kupiti preko spletne prodaje www.cd-cc.si, www.mojekarte.si, ter na bencinskih servisih Petrol.

18. 5. 2022
19.5. 2022 V DELU PAKA MED 7.00 IN 15.00 PREKINJENA OSKRBA Z VODO
JP KPV d. o. o. obvešča, da bo v četrtek, 19. 5. 2022, med 7.00 in 15.00, zaradi izvajanja del na vodovodnem omrežju Pako, Borovnica, motena oziroma prekinjena oskrba s pitno vodo za objekte Pako 1, 2, 3, 4, 5 in 36. Po prekinitvi priporočajo, da se pred ponovno uporabo pitne vode opravi temeljito izpiranje hišne vodovodne napeljave (voda naj iz vsake pipe teče približno 2 minuti oziroma do ustalitve temperature). Pred izpiranjem je potrebno ostraniti mrežice na pipah. Odjemalcem se zahvaljujejo za razumevanje.

OBVESTILO O DOGODKU

Podatek je obvezen

Dogodek uspešno poslan!