Aktualna obvestila

Odredba o določitvi območij kratkotrajnega parkiranja in pogojih parkiranja na območju Občine Borovnica

V Uradnem listu RS 100/20  je objavljeno besedilo Odredbe  o določitvi območij kratkotrajnega parkiranja in pogojih parkiranja na območju Občine Borovnica . Odredba kot območja kratkotrajnega parkiranja določa: 1. parkirišče na Mlokovem trgu – cona 1; 2. Parkirišče na Paplerjevi pri šoli: cona 2; 3. parkirišče na Paplerjevi pri vrtcu – cona 2.  V prvi coni je parkiranje v med 7.00 in 15.00 omejeno na dve uri in brezplačno. V drugi coni je parkiranje med 7.00 in 15.00  do dve uri brezplačno, za vsako nadaljnjo uro pa je cena parkiranja 0,50 € na uro, mesečna parkirnina pa znaša 50 €. Parkirne karte je mogoče v času delovnih ur občinske uprave kupiti na sedežu Občine Borovnica, na Paplerjevi 22. Za neupoštevanje določil odredbe je predvidena kazen 50 €

Ostala aktualna obvestila

3. 8. 2021
REDNO IZVAJANJE VZDRŽEVALNIH DEL – UPORABA KLOROVIH PREPARATOV

Spoštovani!

 

Vrhniška komunala obvešča, da se bo pri rednem izvajanju vzdrževalnih del na vodovodnem sistemu Vršaj, na celotnem območju vseh treh občin Borovnica, Vrhnika in Log – Dragomer, od 3.8. do 10.8.2021 uporabljalo klorove preparate, zaradi česar bo v vodi mogoče zaznati vonj po kloru.

Hvala za razumevanje.

 

Javno podjetje
KOMUNALNO PODJETJE VRHNIKA, d.o.o.

2. 8. 2021
Dopust patronažne sestre

Zasebna zdravstvena delavka Marija Žakelj, ki izvaja patronažno službo na območju naselij Borovnica, Brezovica, Zabočevo, Niževec, Dražica, Pristava in Lašče,  bo zaradi dopusta odsotna med 1. 8. in 15. 8. 2021. V tem času jo nadomeščajo patronažne sestre iz ZD Vrhnika.

OBVESTILO O DOGODKU

Podatek je obvezen

Dogodek uspešno poslan!