Aktualna obvestila

PAKETNIK – NOVA STORITEV CANKARJEVE KNJIŽNICE VRHNIKA

v Cankarjevi knjižnici Vrhnika je uporabnikom na voljo nova storitev – PAKETNIK (Direct4.me).  Nahaja  se v pritličju knjižnice, nasproti knjigomata. Paketnik vam omogoča brezstični prevzem naročenega knjižničnega gradiva, tudi izven delovnega časa knjižnice – 24 ur na dan in vse dni v tednu. Za uporabo paketnika potrebujete prenosni telefon – ni potrebno, da je to pametni telefon. Paketnik napolnijo po 18.00 uri tekočega delovnega dne, oziroma po 12.00 uri ob sobotah.

NAROČANJE V PAKETNIK

V primeru, da želite prevzeti knjižnično gradivo v paketniku,  o tem lahko obvestite knjižnico preko e-naslova: knjiznica@ckv.si, ali na telefonsko številko: 01 75 53 114. Obvezno morate navesti, oziroma pripisati številko vaše članske izkaznice ter številko vašega mobilnega telefona. V kolikor gradivo naročate preko portala Moja Knjižnica ali aplikacije mCobiss, na spustnem seznamu izberite prevzemno možnost: Vrhnika, paketnik Direct4.me.  Sistem bo zaznal, da želite gradivo prevzeti v paketniku, kamor vam ga bomo dostavili za prevzem. Pomembno: gradivo lahko prevzamete samo z mobilnim telefonom, na katerega ste prejeli obvestilo. Posredovana sms-sporočila  paketnika ne bodo odprla.

PREVZEM IZ PAKETNIKA

Ko prispete po gradivo, pred paketnikom pokličite na telefonsko številko, navedeno v vašem sms-sporočilu. Paketnik aktivirate s premikom roke, da zasveti zelena lučka. Svoj mobilni telefon prislonite k paketniku z navedeno označbo (npr. A1, B2, C3, …),  da  se na zvočni signal odklene. Ko se vrata paketnika odprejo, lahko prevzamete naročeno gradivo. Po prevzemu, vrata paketnika zaprete. Lahko si namestite tudi brezplačno aplikacijo Direct4.me, kjer ob prejetem obvestilu paketnik odklenete le s klikom na znak ključavnice in sledite navodilom.

Gradivo v paketniku, bo na vaš prevzem čakalo 3 dni, oziroma 72 ur, od trenutka vložitve in pošiljanja sporočila. Gradivo, ki v tem času ne bo prevzeto, se bo vrnilo v knjižnico.  Za neprevzeto gradivo, uporabnik plača stroške v skladu s cenikom knjižnice

Ostala aktualna obvestila

18. 5. 2022
JUBILEJENI KONCERT MPZ “ŠTIGLC”
MPZ Štinglc vas ob svoji 30. letnici, v soboto, 21. maja 2022,  ob 20.00, vabi v OŠ dr. Ivana Korošca na koncert. Veseli bodo vaše udeležbe.
Foto: Igor Trček
18. 5. 2022
TAMBURAŠI BOROVNICA NA VELIKEM HUMANITARNEM KONCERTU

Tamburaši Borovnica bodo v nedeljo, 22. maja 2022, ob 19.00,  nastopili v  ljubljanskem Cankarjevem domu, v okviru humanitarnega koncerta PLEŠEM-POMAGAM, namenjenega zbiranju sredstev za integracijo ukrajinskih otrok v Sloveniji.  Nastopili bodo še Prifarski muzikanti in Policijski orkester,  folklorne skupine COF, Emona, Mengeš, Rožmarin ter učenci nekaterih ljubljanskih OŠ in otroci iz Vrtca H. C. Andersen.  Častni pokrovitelj koncerta  je predsednik Republike g. Borut Pahor. Vstopnice je mogoče – tudi z Bon 21 – kupiti preko spletne prodaje www.cd-cc.si, www.mojekarte.si, ter na bencinskih servisih Petrol.

18. 5. 2022
19.5. 2022 V DELU PAKA MED 7.00 IN 15.00 PREKINJENA OSKRBA Z VODO
JP KPV d. o. o. obvešča, da bo v četrtek, 19. 5. 2022, med 7.00 in 15.00, zaradi izvajanja del na vodovodnem omrežju Pako, Borovnica, motena oziroma prekinjena oskrba s pitno vodo za objekte Pako 1, 2, 3, 4, 5 in 36. Po prekinitvi priporočajo, da se pred ponovno uporabo pitne vode opravi temeljito izpiranje hišne vodovodne napeljave (voda naj iz vsake pipe teče približno 2 minuti oziroma do ustalitve temperature). Pred izpiranjem je potrebno ostraniti mrežice na pipah. Odjemalcem se zahvaljujejo za razumevanje.

OBVESTILO O DOGODKU

Podatek je obvezen

Dogodek uspešno poslan!