Aktualna obvestila

Popotovanje s tamburaši Borovnica

V soboto, 13. junija ob 20. uri ,vam bo Tamburaška skupina KD Borovnica zaigrala pred gasilskim domom v Borovnici! Z glasbo bomo potovali po svetu in se srečali s prijatelji, ki bodo popestrili poletni večer: FS Bistra in Primož Križaj! Vstopnine ni. Veseli bodo vaše udeležbe, prisrčno vabljeni!
Ker še vedno veljajo nekatera priporočila o omejitvi širjenja virusa, vas prosimo, da upoštevate navodila ob vstopu na prireditev, predvsem pa varnostno razdaljo. V ta namen si lahko prinesete tudi svoj stol.

Ostala aktualna obvestila

23. 6. 2021
ČESTITKA OB DNEVU DRŽAVNOSTI

Vsem občankam in občanom čestitam ob 25. juliju – Dnevu državnosti. Na ta dan pred 30. leti je Skupščina Republike Slovenije sprejela Deklaracijo o neodvisnosti Slovenije in Temeljno ustavno listino o samostojnosti in neodvisnosti Slovenije. V desetdnevni osamosvojitveni vojni, ki je sledila agresiji Jugoslovanske ljudske armade, so kot policisti in pripadniki teritorialne obrambe pri obrambi domovine aktivno sodelovali tudi številni domačini. Kot izredno pomembno za uspešno obrambo domovine se je izkazalo zavzetje skladišča orožja in streliva pod Strmcem.

(več …)

OBVESTILO O DOGODKU

Podatek je obvezen

Dogodek uspešno poslan!