Aktualna obvestila

POZIV DRUŠTVOM IN ORGANIZACIJAM K SPOŠTOVANJU UKREPOV V OBČINI BOROVNICA

Na podlagi odredbe Sveta za nacionalno varnost, ki prepoveduje in na podlagi priporočil Nacionalnega inštituta za javno zdravje je Občina Borovnica sprejela ukrepe,

ki so začeli veljati 11. marca, in bodo veljali do preklica:

REKREACIJA IN OSTALE NEŠOLSKE DEJAVNOSTI SE V PROSTORIH ŠOLE IN VRTCA NE IZVAJAJO.

Obenem pa vsem društvom in ostalim organizacijam priporočamo, da v kolikor ni nujno, odpovedo oziroma preložijo večja druženja, prireditve in vadbe. Pozivamo vas, da ste odgovorni tako do sebe kot svojih bližnjih in s tem še dodatno poskrbite za svoje zdravje.

 Ukrepi in priporočila veljajo do preklica.

 

Hvala za razumevanje!

 Bojan Čebela

Župan

 

Ostala aktualna obvestila

12. 4. 2021
V četrtek, 15. 4. 2021, pride v Borovnico prvič na obisk NLB mobilna banka

Po dobrem tednu mirovanja zaradi ukrepov, ki jih je sprejela vlada za zamejitev širjenja koronavirusa, je NLB Mobilna poslovalnica Bank&Go spet v pogonu in  bo v Borovnico prvič pripeljala v četrtek, 15.aprila, ob 11:15 uri.  Na obisku bo redno vsakih 14 dni, vedno ob isti uri, in sicer pred trgovino Spar, kjer bodo vrata za stranke odprta eno uro. Natančen in ažuren urnik rednih obiskov je redno objavljen na spletni strani www.nlb.si/bankgo, kjer so tako strankam banke kot  vsem ostalim občanom na voljo tudi aktualna obvestila. V času še vedno negotove zdravstvene situacije, ki močno vpliva na poslovanje, delo in  življenje nas vseh, prav ažurne informacije na spletni strani banke pridejo še kako prav.

(več …)

12. 4. 2021
Ponovno uveden brezplačni avtobusni prevoz ob sredah na Vrhniko

Občane obveščamo, da lahko od srede, 14. 4. 2021, ponovno izkoristijo možnost brezplačnega avtobusnega prevoza ob sredah na Vrhniko (Občina Vrhnika, Dom starejših občanov Vrhnika in UE Vrhnika) in nazaj. Avtobus odpelje na Vrhniko z avtobusne postaje  izpred stebra  viadukta ob 7.45. Vrača se kot običajno ob 12.00 (dom upokojencev), 12.05 (Občina Vrhnika) in 12.10 (UE Vrhnika).

OBVESTILO O DOGODKU

Podatek je obvezen

Dogodek uspešno poslan!