Aktualna obvestila

POZIV DRUŠTVOM IN ORGANIZACIJAM K SPOŠTOVANJU UKREPOV V OBČINI BOROVNICA

Na podlagi odredbe Sveta za nacionalno varnost, ki prepoveduje in na podlagi priporočil Nacionalnega inštituta za javno zdravje je Občina Borovnica sprejela ukrepe,

ki so začeli veljati 11. marca, in bodo veljali do preklica:

REKREACIJA IN OSTALE NEŠOLSKE DEJAVNOSTI SE V PROSTORIH ŠOLE IN VRTCA NE IZVAJAJO.

Obenem pa vsem društvom in ostalim organizacijam priporočamo, da v kolikor ni nujno, odpovedo oziroma preložijo večja druženja, prireditve in vadbe. Pozivamo vas, da ste odgovorni tako do sebe kot svojih bližnjih in s tem še dodatno poskrbite za svoje zdravje.

 Ukrepi in priporočila veljajo do preklica.

 

Hvala za razumevanje!

 Bojan Čebela

Župan

 

Ostala aktualna obvestila

18. 5. 2022
JUBILEJENI KONCERT MPZ “ŠTIGLC”
MPZ Štinglc vas ob svoji 30. letnici, v soboto, 21. maja 2022,  ob 20.00, vabi v OŠ dr. Ivana Korošca na koncert. Veseli bodo vaše udeležbe.
Foto: Igor Trček
18. 5. 2022
TAMBURAŠI BOROVNICA NA VELIKEM HUMANITARNEM KONCERTU

Tamburaši Borovnica bodo v nedeljo, 22. maja 2022, ob 19.00,  nastopili v  ljubljanskem Cankarjevem domu, v okviru humanitarnega koncerta PLEŠEM-POMAGAM, namenjenega zbiranju sredstev za integracijo ukrajinskih otrok v Sloveniji.  Nastopili bodo še Prifarski muzikanti in Policijski orkester,  folklorne skupine COF, Emona, Mengeš, Rožmarin ter učenci nekaterih ljubljanskih OŠ in otroci iz Vrtca H. C. Andersen.  Častni pokrovitelj koncerta  je predsednik Republike g. Borut Pahor. Vstopnice je mogoče – tudi z Bon 21 – kupiti preko spletne prodaje www.cd-cc.si, www.mojekarte.si, ter na bencinskih servisih Petrol.

18. 5. 2022
19.5. 2022 V DELU PAKA MED 7.00 IN 15.00 PREKINJENA OSKRBA Z VODO
JP KPV d. o. o. obvešča, da bo v četrtek, 19. 5. 2022, med 7.00 in 15.00, zaradi izvajanja del na vodovodnem omrežju Pako, Borovnica, motena oziroma prekinjena oskrba s pitno vodo za objekte Pako 1, 2, 3, 4, 5 in 36. Po prekinitvi priporočajo, da se pred ponovno uporabo pitne vode opravi temeljito izpiranje hišne vodovodne napeljave (voda naj iz vsake pipe teče približno 2 minuti oziroma do ustalitve temperature). Pred izpiranjem je potrebno ostraniti mrežice na pipah. Odjemalcem se zahvaljujejo za razumevanje.

OBVESTILO O DOGODKU

Podatek je obvezen

Dogodek uspešno poslan!