Aktualna obvestila

Praznična osvetlitev Borovnice od 10. 12. 2019 dalje

Trend podaljševanja prazničnega prednovoletnega dogajanja se vse bolj podaljšuje in tako “prednovoletne” prireditve segajo že v konec meseca novembra. V Občini Borovnica nočemo tekmovati v takšnih trendih. Smo mnenja, da je bolje, da je praznično vzdušje “kratko, vendar doživeto” ter v znamenju obeleženja časovnega obrata, ko se vedno krajši dnevi začnejo spet počasi daljšati in ko na koledarju pride do zamenjave letnic. Tako bomo Borovnico in druga naselja v občini praznično osvetlili “šele” 10. 12. 2019. Upamo in verjamemo, da se večina občanov strinja s takšnim pristopom.

Ostala aktualna obvestila

3. 8. 2021
REDNO IZVAJANJE VZDRŽEVALNIH DEL – UPORABA KLOROVIH PREPARATOV

Spoštovani!

 

Vrhniška komunala obvešča, da se bo pri rednem izvajanju vzdrževalnih del na vodovodnem sistemu Vršaj, na celotnem območju vseh treh občin Borovnica, Vrhnika in Log – Dragomer, od 3.8. do 10.8.2021 uporabljalo klorove preparate, zaradi česar bo v vodi mogoče zaznati vonj po kloru.

Hvala za razumevanje.

 

Javno podjetje
KOMUNALNO PODJETJE VRHNIKA, d.o.o.

2. 8. 2021
Dopust patronažne sestre

Zasebna zdravstvena delavka Marija Žakelj, ki izvaja patronažno službo na območju naselij Borovnica, Brezovica, Zabočevo, Niževec, Dražica, Pristava in Lašče,  bo zaradi dopusta odsotna med 1. 8. in 15. 8. 2021. V tem času jo nadomeščajo patronažne sestre iz ZD Vrhnika.

OBVESTILO O DOGODKU

Podatek je obvezen

Dogodek uspešno poslan!