Aktualna obvestila

Predstavitev deljene uporabe električnih avtomobilov prestavljana na četrtek

Občina Borovnica in OŠ dr. Ivana Korošca, v sodelovanju  podjetjem Avantcar d. o. o., vljudno vabita, da se v četrtek, 21. 9. 2017,  ob 17.00  na parkirišču OŠ dr. Ivana Korošca, na Paplerjevi ulici 15, v Borovnici, udeležite predstavitve:  DELJENA UPORABA ELEKTRIČNIH AVTOMOBILOV – MANJŠI STROŠKI PREVOZA IN NIČ IZPUSTOV.

Predstavitvi zelo uspešnega produkta ponudbe deljene rabe električnih vozil Avant2go bo sledila  predstavitev električnega vozila BMW i3  ter razgovor o tem ali lahko  kombinacija prevoza z vlakom in deljene uporabe električnih vozil za Borovničane, ki se vozijo na delo v Ljubljano, predstavljata resno alternativo vsakdanji uporabi osebnega  avtomobila.

Ostala aktualna obvestila

10. 1. 2019
Predstavitev dobrih praks povezave razvoja inovativnega turizma in podjetništva v občini Dobrova – Polhov Gradec

V torek, 15. januarja 2018, ste ob 18.00 vsi, ki vas zanima razvoj zeliščarstva in turizma ter z njim povezanega podjetništva, vljudno vabljeni v predavalnico za angleški jezik OŠ dr. Ivana Korošca Borovnica, na predstavitev dobrih praks  iz občine Polhovega Gradca. Predstavitvi Dežele zelišč in Polhovega doživljajskega parka bo sledila  delavnica, namenjena vihranjenju možganov za sodelovanje pri razvoju podobnih turističnih produktov v naši občini.

(več …)

9. 1. 2019
Železniška postaja Borovnica predvidoma zaprta do 14. 1. 2019

Zaradi poškodbe uslužbenke in nezmožnosti SŽ, da najde  ustrezno zamenjavo, blagajna železniške postaje ne bo poslovala predvidoma do 14. 1. 2109. Potniki lahko brez doplačila kupijo vozovnice na vlakih, prav tako pa tudi preko spletne ali mobilne aplikacije. Upajmo, da vsaj do takrat jutra ne bodo premrzla in da bodo vlaki točni, tako da potniki ob čakanju na vlake ne bodo prezebali.

7. 1. 2019
PRISOTNOST URBANISTA – 09.01.2019

Občinska urbanistka bo imela v sredo, 09.01.2019, izjemoma spremenjene uradne ure za stranke.

Uradne ure bodo od 13.00 do 14.30.

OBVESTILO O DOGODKU

Podatek je obvezen

Dogodek uspešno poslan!