Aktualna obvestila

Predstavitev deljene uporabe električnih avtomobilov prestavljana na četrtek

Občina Borovnica in OŠ dr. Ivana Korošca, v sodelovanju  podjetjem Avantcar d. o. o., vljudno vabita, da se v četrtek, 21. 9. 2017,  ob 17.00  na parkirišču OŠ dr. Ivana Korošca, na Paplerjevi ulici 15, v Borovnici, udeležite predstavitve:  DELJENA UPORABA ELEKTRIČNIH AVTOMOBILOV – MANJŠI STROŠKI PREVOZA IN NIČ IZPUSTOV.

Predstavitvi zelo uspešnega produkta ponudbe deljene rabe električnih vozil Avant2go bo sledila  predstavitev električnega vozila BMW i3  ter razgovor o tem ali lahko  kombinacija prevoza z vlakom in deljene uporabe električnih vozil za Borovničane, ki se vozijo na delo v Ljubljano, predstavljata resno alternativo vsakdanji uporabi osebnega  avtomobila.

Ostala aktualna obvestila

3. 8. 2021
REDNO IZVAJANJE VZDRŽEVALNIH DEL – UPORABA KLOROVIH PREPARATOV

Spoštovani!

 

Vrhniška komunala obvešča, da se bo pri rednem izvajanju vzdrževalnih del na vodovodnem sistemu Vršaj, na celotnem območju vseh treh občin Borovnica, Vrhnika in Log – Dragomer, od 3.8. do 10.8.2021 uporabljalo klorove preparate, zaradi česar bo v vodi mogoče zaznati vonj po kloru.

Hvala za razumevanje.

 

Javno podjetje
KOMUNALNO PODJETJE VRHNIKA, d.o.o.

2. 8. 2021
Dopust patronažne sestre

Zasebna zdravstvena delavka Marija Žakelj, ki izvaja patronažno službo na območju naselij Borovnica, Brezovica, Zabočevo, Niževec, Dražica, Pristava in Lašče,  bo zaradi dopusta odsotna med 1. 8. in 15. 8. 2021. V tem času jo nadomeščajo patronažne sestre iz ZD Vrhnika.

OBVESTILO O DOGODKU

Podatek je obvezen

Dogodek uspešno poslan!