Aktualna obvestila

PREPOVED PARKIRANJA AVTOMOBILOV IN KOLES (V POKRITI KOLESARNICI) NA P+R BOROVNICA V SOBOTO, 9. 12. 2020, DO 14.00

Zaradi prireditve – Slovesna otvoritev P+R Borovnicav soboto, 12. 9. 2020, na parkirišču pri železniški postaji ne bo mogoče parkirati avtomobilov, prav tako tudi ne koles v pokriti kolesarnici (mogoče pa jih bo parkirati pri avtobusnem postajališču na P+R). Dostop do železniške postaja bo sicer omogočen, voznika pa prosimo za skrajno previdnost na Mejačevi cesti od mostu čez Borovniščico do poslopja železniške postaje. Vsa
vozila (avtomobili in kolesa), ki se bodo v tem času nahajala na parkirišču oz. v kolesarnici, bomo na stroške lastnika odstranili!
 
Uprava Občine Borovnica

Ostala aktualna obvestila

3. 8. 2021
REDNO IZVAJANJE VZDRŽEVALNIH DEL – UPORABA KLOROVIH PREPARATOV

Spoštovani!

 

Vrhniška komunala obvešča, da se bo pri rednem izvajanju vzdrževalnih del na vodovodnem sistemu Vršaj, na celotnem območju vseh treh občin Borovnica, Vrhnika in Log – Dragomer, od 3.8. do 10.8.2021 uporabljalo klorove preparate, zaradi česar bo v vodi mogoče zaznati vonj po kloru.

Hvala za razumevanje.

 

Javno podjetje
KOMUNALNO PODJETJE VRHNIKA, d.o.o.

2. 8. 2021
Dopust patronažne sestre

Zasebna zdravstvena delavka Marija Žakelj, ki izvaja patronažno službo na območju naselij Borovnica, Brezovica, Zabočevo, Niževec, Dražica, Pristava in Lašče,  bo zaradi dopusta odsotna med 1. 8. in 15. 8. 2021. V tem času jo nadomeščajo patronažne sestre iz ZD Vrhnika.

OBVESTILO O DOGODKU

Podatek je obvezen

Dogodek uspešno poslan!