Aktualna obvestila

Priprava občinske razvojne strategije – Delavnica 3: infrastruktura, mobilnost in prometna varnost

V sredo, 5. 10. 2016, bo ob 17.00, v dvorani nad vrtcem, na Paplerjev 15, potekala 3. tematska delavnica za pripravo občinske razvojne strategije in sicer o razvoju prometne, telekomunikacijske in vodooskrbne infrastrukture ter mobilnosti in prometni varnosti.Uvodno predstavitev bo imel Andrej Klemenc, sledila bo delavnica, ki jo bo moderirala ga. Milena Marega. Na njej bodo udeleženci dopolnili predstavitev stanja, opravili analizo prednosti, slabosti, priložnosti in nevarnosti ter oblikovali vizijo razvoja infrastrukture v občini. Gradiva so priložena spodaj. Vabljeni!

Ostala aktualna obvestila

3. 8. 2021
REDNO IZVAJANJE VZDRŽEVALNIH DEL – UPORABA KLOROVIH PREPARATOV

Spoštovani!

 

Vrhniška komunala obvešča, da se bo pri rednem izvajanju vzdrževalnih del na vodovodnem sistemu Vršaj, na celotnem območju vseh treh občin Borovnica, Vrhnika in Log – Dragomer, od 3.8. do 10.8.2021 uporabljalo klorove preparate, zaradi česar bo v vodi mogoče zaznati vonj po kloru.

Hvala za razumevanje.

 

Javno podjetje
KOMUNALNO PODJETJE VRHNIKA, d.o.o.

2. 8. 2021
Dopust patronažne sestre

Zasebna zdravstvena delavka Marija Žakelj, ki izvaja patronažno službo na območju naselij Borovnica, Brezovica, Zabočevo, Niževec, Dražica, Pristava in Lašče,  bo zaradi dopusta odsotna med 1. 8. in 15. 8. 2021. V tem času jo nadomeščajo patronažne sestre iz ZD Vrhnika.

OBVESTILO O DOGODKU

Podatek je obvezen

Dogodek uspešno poslan!