Aktualna obvestila

PRVO KOLO ZA MALEGA BEGUNCA IZ UKRAJINE. POMAGAJTE NAM GA NAJTI ŠE ZA NJEGOVEGA BRATCA

Končno se je našlo prvo kolo za otroke, ki kot ukrajinski begunci bivajo v naši občini. 9 letni Daniil je bil kolesa zelo vesel, njegov pet let mlajši bratec Marko pa precej žalosten, ker kolesa zanj še ni. Potrebo bi bilo še manjše kolo, po možnosti z opornimi kolesci zadaj. Za začetek pa bi bil vesel tudi poganjavčka. Kot rečeno nam ga lahko dostavite v času delovnih ure občine ali pa kar pustite pred občinsko garažo. Lahko pa v času delovnih ur občine pokličete na našo telefonsko številko 01 750 74 60 in sporočite kam in kdaj ga lahko pridemo iskat. Ker se položaj v Ukrajini kot kaže še dalj časa ne bo umiril, ne bo nič narobe, če nam podarite kolesa, primerna za otroke od 4 do 15 leta. Poskrbeli bomo, da bodo prišla v prave roke.

Ostala aktualna obvestila

18. 5. 2022
JUBILEJENI KONCERT MPZ “ŠTIGLC”
MPZ Štinglc vas ob svoji 30. letnici, v soboto, 21. maja 2022,  ob 20.00, vabi v OŠ dr. Ivana Korošca na koncert. Veseli bodo vaše udeležbe.
Foto: Igor Trček
18. 5. 2022
TAMBURAŠI BOROVNICA NA VELIKEM HUMANITARNEM KONCERTU

Tamburaši Borovnica bodo v nedeljo, 22. maja 2022, ob 19.00,  nastopili v  ljubljanskem Cankarjevem domu, v okviru humanitarnega koncerta PLEŠEM-POMAGAM, namenjenega zbiranju sredstev za integracijo ukrajinskih otrok v Sloveniji.  Nastopili bodo še Prifarski muzikanti in Policijski orkester,  folklorne skupine COF, Emona, Mengeš, Rožmarin ter učenci nekaterih ljubljanskih OŠ in otroci iz Vrtca H. C. Andersen.  Častni pokrovitelj koncerta  je predsednik Republike g. Borut Pahor. Vstopnice je mogoče – tudi z Bon 21 – kupiti preko spletne prodaje www.cd-cc.si, www.mojekarte.si, ter na bencinskih servisih Petrol.

18. 5. 2022
19.5. 2022 V DELU PAKA MED 7.00 IN 15.00 PREKINJENA OSKRBA Z VODO
JP KPV d. o. o. obvešča, da bo v četrtek, 19. 5. 2022, med 7.00 in 15.00, zaradi izvajanja del na vodovodnem omrežju Pako, Borovnica, motena oziroma prekinjena oskrba s pitno vodo za objekte Pako 1, 2, 3, 4, 5 in 36. Po prekinitvi priporočajo, da se pred ponovno uporabo pitne vode opravi temeljito izpiranje hišne vodovodne napeljave (voda naj iz vsake pipe teče približno 2 minuti oziroma do ustalitve temperature). Pred izpiranjem je potrebno ostraniti mrežice na pipah. Odjemalcem se zahvaljujejo za razumevanje.

OBVESTILO O DOGODKU

Podatek je obvezen

Dogodek uspešno poslan!