Aktualna obvestila

SUPER PRILOŽNOST ZA SUPER USPOSABLJANJE VSEH, KI SI ŽELIJO DELATI Z MLADIMI. TUDI V NAŠI OBČINI!

Si želiš delati z mladimi? Prijavi se na No Excuse Akademijo! Pridobi kilometrino za pot do pravih sprememb, brez izgovora. Iščeš delo na področju vzgoje in izobraževanja, mladinskega dela ali druge vrste pedagoškega dela in si želiš delati z mladimi? Si trenutno brez službe in si jo želiš, ali pa si študent/ka zaključnih letnikov? Te zanima, kako pridobiti dragocene izkušnje, ki so dandanes pri delodajalcih zelo iskane? Si želiš pridobiti kompetence in znanja, ki ti bodo v prihodnosti zelo pomagala tako osebno kot poslovno? Potem ne smeš zamuditi te priložnosti!

Prijavi se na brezplačno 3-tedensko No Excuse Akademijo, kjer boš skozi predavanja, praktične delavnice in dogodke pridobil/a nova znanja, kompetence, socialne veščine in izkušnje, da postaneš iskan kader za delo z mladimi. No Excuse Akademija je namenjena vsem, ki iščejo pravo pot do kariere na področju dela z mladimi. Prijave za prvi termin, ki bo v Krškem, zbiramo do 4.9.2020. Število mest je omejeno, zato oddaj svojo prijavo čimprej!
Poglej podrobnosti in se prijavi tukaj: www.akademija.noexcuse.si

Ostala aktualna obvestila

3. 8. 2021
REDNO IZVAJANJE VZDRŽEVALNIH DEL – UPORABA KLOROVIH PREPARATOV

Spoštovani!

 

Vrhniška komunala obvešča, da se bo pri rednem izvajanju vzdrževalnih del na vodovodnem sistemu Vršaj, na celotnem območju vseh treh občin Borovnica, Vrhnika in Log – Dragomer, od 3.8. do 10.8.2021 uporabljalo klorove preparate, zaradi česar bo v vodi mogoče zaznati vonj po kloru.

Hvala za razumevanje.

 

Javno podjetje
KOMUNALNO PODJETJE VRHNIKA, d.o.o.

2. 8. 2021
Dopust patronažne sestre

Zasebna zdravstvena delavka Marija Žakelj, ki izvaja patronažno službo na območju naselij Borovnica, Brezovica, Zabočevo, Niževec, Dražica, Pristava in Lašče,  bo zaradi dopusta odsotna med 1. 8. in 15. 8. 2021. V tem času jo nadomeščajo patronažne sestre iz ZD Vrhnika.

OBVESTILO O DOGODKU

Podatek je obvezen

Dogodek uspešno poslan!