Aktualna obvestila

SUPER PRILOŽNOST ZA SUPER USPOSABLJANJE VSEH, KI SI ŽELIJO DELATI Z MLADIMI. TUDI V NAŠI OBČINI!

Si želiš delati z mladimi? Prijavi se na No Excuse Akademijo! Pridobi kilometrino za pot do pravih sprememb, brez izgovora. Iščeš delo na področju vzgoje in izobraževanja, mladinskega dela ali druge vrste pedagoškega dela in si želiš delati z mladimi? Si trenutno brez službe in si jo želiš, ali pa si študent/ka zaključnih letnikov? Te zanima, kako pridobiti dragocene izkušnje, ki so dandanes pri delodajalcih zelo iskane? Si želiš pridobiti kompetence in znanja, ki ti bodo v prihodnosti zelo pomagala tako osebno kot poslovno? Potem ne smeš zamuditi te priložnosti!

Prijavi se na brezplačno 3-tedensko No Excuse Akademijo, kjer boš skozi predavanja, praktične delavnice in dogodke pridobil/a nova znanja, kompetence, socialne veščine in izkušnje, da postaneš iskan kader za delo z mladimi. No Excuse Akademija je namenjena vsem, ki iščejo pravo pot do kariere na področju dela z mladimi. Prijave za prvi termin, ki bo v Krškem, zbiramo do 4.9.2020. Število mest je omejeno, zato oddaj svojo prijavo čimprej!
Poglej podrobnosti in se prijavi tukaj: www.akademija.noexcuse.si

Ostala aktualna obvestila

18. 5. 2022
JUBILEJENI KONCERT MPZ “ŠTIGLC”
MPZ Štinglc vas ob svoji 30. letnici, v soboto, 21. maja 2022,  ob 20.00, vabi v OŠ dr. Ivana Korošca na koncert. Veseli bodo vaše udeležbe.
Foto: Igor Trček
18. 5. 2022
TAMBURAŠI BOROVNICA NA VELIKEM HUMANITARNEM KONCERTU

Tamburaši Borovnica bodo v nedeljo, 22. maja 2022, ob 19.00,  nastopili v  ljubljanskem Cankarjevem domu, v okviru humanitarnega koncerta PLEŠEM-POMAGAM, namenjenega zbiranju sredstev za integracijo ukrajinskih otrok v Sloveniji.  Nastopili bodo še Prifarski muzikanti in Policijski orkester,  folklorne skupine COF, Emona, Mengeš, Rožmarin ter učenci nekaterih ljubljanskih OŠ in otroci iz Vrtca H. C. Andersen.  Častni pokrovitelj koncerta  je predsednik Republike g. Borut Pahor. Vstopnice je mogoče – tudi z Bon 21 – kupiti preko spletne prodaje www.cd-cc.si, www.mojekarte.si, ter na bencinskih servisih Petrol.

18. 5. 2022
19.5. 2022 V DELU PAKA MED 7.00 IN 15.00 PREKINJENA OSKRBA Z VODO
JP KPV d. o. o. obvešča, da bo v četrtek, 19. 5. 2022, med 7.00 in 15.00, zaradi izvajanja del na vodovodnem omrežju Pako, Borovnica, motena oziroma prekinjena oskrba s pitno vodo za objekte Pako 1, 2, 3, 4, 5 in 36. Po prekinitvi priporočajo, da se pred ponovno uporabo pitne vode opravi temeljito izpiranje hišne vodovodne napeljave (voda naj iz vsake pipe teče približno 2 minuti oziroma do ustalitve temperature). Pred izpiranjem je potrebno ostraniti mrežice na pipah. Odjemalcem se zahvaljujejo za razumevanje.

OBVESTILO O DOGODKU

Podatek je obvezen

Dogodek uspešno poslan!