Aktualna obvestila

V javni obravnavi osnutek Pravilnika o dodeljevanju finančnih sredstev za pospeševanje razvoja obrti in podjetništva v občini Borovnica

Občinski svet občine Borovnica je na svoji 22. redni seji dne 12.07.2017 sprejel osnutek Pravilnika o dodeljevanju finančnih sredstev iz občinskega proračuna in iz sredstev Območne Obrtne zbornice Vrhnika za pospeševanje razvoja obrti in podjetništva v občini Borovnica in ga posreduje v javno obravnavo za 30 dni.

Osnutek pravilnika je v javni obravnavi od 13.07.20174 do vključno 11.08.2017. Besedilo osnutka Odloka je objavljeno v priponki. Vpogled v osnutek je možen tudi na Občini Borovnica, v času uradnih ur.

Pripombe se lahko pošljejo na Občino Borovnica, Paplerjeva ulica 22, Borovnica ali na e-naslov: obcina@borovnica.si

Ostala aktualna obvestila

3. 8. 2021
REDNO IZVAJANJE VZDRŽEVALNIH DEL – UPORABA KLOROVIH PREPARATOV

Spoštovani!

 

Vrhniška komunala obvešča, da se bo pri rednem izvajanju vzdrževalnih del na vodovodnem sistemu Vršaj, na celotnem območju vseh treh občin Borovnica, Vrhnika in Log – Dragomer, od 3.8. do 10.8.2021 uporabljalo klorove preparate, zaradi česar bo v vodi mogoče zaznati vonj po kloru.

Hvala za razumevanje.

 

Javno podjetje
KOMUNALNO PODJETJE VRHNIKA, d.o.o.

2. 8. 2021
Dopust patronažne sestre

Zasebna zdravstvena delavka Marija Žakelj, ki izvaja patronažno službo na območju naselij Borovnica, Brezovica, Zabočevo, Niževec, Dražica, Pristava in Lašče,  bo zaradi dopusta odsotna med 1. 8. in 15. 8. 2021. V tem času jo nadomeščajo patronažne sestre iz ZD Vrhnika.

OBVESTILO O DOGODKU

Podatek je obvezen

Dogodek uspešno poslan!