Aktualna obvestila

“Dobro jutro, Borovnica” na TV Slovenija 1

V petek, 7. 6. 2019, bo zjutraj, na TV Slovenija 1, v sklopu oddaje “Dobro jutro”ob 8.30 na kratko predstavljena tudi zgodovina ter razvojni izzivi našega kraja oz. občine, med 9.20 in 10.20 pa se bodo sledil vklop v živo z Molkovega trga, kjer se bodo s svojimi dobrotami predstavili naši kmetje, DPŽ Ajda, sadjarsko in čebelarsko društvo. Gledalci bodo izvedeli tako rekoč vse o borovnicah, razkrit pa jim bo tudi marsikateri domač recept.

Predstavili se bodo tudi plesalci folklorne skupine Šumnik in klekljarske sekcije Punkeljc KD Borovnica, Jamarski klub Borovnica in mladi nogometaši ŠD Borovnica. S konji bo prizorišče popestrilo Konjeniško društvo Borovnica, skupina otrok iz vrtca pa bo odplesala ples “vlak”. V tretjem sklopu bo predstavljen tudi projekt DEPO- staro za noro, pred koncem zadnjega vklopa pa bo TD Borovnica predstavilo naše turistične privlačnosti. Ob koncu bo župan vse gledalce povabil, da nas obiščejo, še posebej ob Prazniku borovnic. Vabljeni k ogledu.

ZARADI UREDITVE PRIZORIŠČA IN TV PRENOSA BO MED 7.00 IN 10.30 ZA PREPOVEDAN MOTORNI PROMET NA MOLKOVEM TRGU, V TEM ČASU PA NA MOLKOVEM TRGU TUDI NE BO MOGOČE PARKIRATI AVTOMOBILOV!

Ostala aktualna obvestila

3. 8. 2021
REDNO IZVAJANJE VZDRŽEVALNIH DEL – UPORABA KLOROVIH PREPARATOV

Spoštovani!

 

Vrhniška komunala obvešča, da se bo pri rednem izvajanju vzdrževalnih del na vodovodnem sistemu Vršaj, na celotnem območju vseh treh občin Borovnica, Vrhnika in Log – Dragomer, od 3.8. do 10.8.2021 uporabljalo klorove preparate, zaradi česar bo v vodi mogoče zaznati vonj po kloru.

Hvala za razumevanje.

 

Javno podjetje
KOMUNALNO PODJETJE VRHNIKA, d.o.o.

2. 8. 2021
Dopust patronažne sestre

Zasebna zdravstvena delavka Marija Žakelj, ki izvaja patronažno službo na območju naselij Borovnica, Brezovica, Zabočevo, Niževec, Dražica, Pristava in Lašče,  bo zaradi dopusta odsotna med 1. 8. in 15. 8. 2021. V tem času jo nadomeščajo patronažne sestre iz ZD Vrhnika.

OBVESTILO O DOGODKU

Podatek je obvezen

Dogodek uspešno poslan!