Aktualna obvestila

Vabljeni na kreativno druženje v zimskih uricah

 
V torek, 10. 12. 2019, ob 17. uri, se bomo LJUBITELJI ROČNIH DEL ZBRALI V GALERIJI BARJE,
na Rimski 28, v Borovnici (Stara pošta). Vabimo vas, da se nam (ponovno) pridružite, kar velja tako za mlade, kot za malo manj mlade in še malo manj mlade. Za vse dodatne informacije se obrnite na Stanko: 040 657 825.

Poletje in (pre)topla jesen sta se obrnila v deževne in vse bolj sive ter deževne jesensko-zimske dneve. Čas je, da si (ponovno) krajšamo čas z druženjem ob izdelavi ročnih del (kvačkanje, pletenje, vezenje), pri čemer tudi pridobivamo in razkazujemo ročne spretnosti. Vse to je ne le prijetno, temveč večkratno koristno saj jih lahko podarimo in s tem naredimo veselje tudi drugim, poleg vsega pa ročna dela  preprečujejo, da bi nas prekmalu začelo mučiti pozabljanje.

 

 
 

Ostala aktualna obvestila

31. 3. 2021
OBVESTILO KNJIŽNICE

Spoštovane uporabnice in uporabniki! V skladu z odlokom vlade (RS URL, št. 47/ 2021) bo od 1. do 11. aprila 2021 knjižnica ZAPRTA. V tem času:

  • izposoja gradiva ne bo mogoča,
  • vračilo gradiva ne bo mogoče,
  • rezervacije gradiva ne bodo mogoče,
  • rezervirano gradivo vas bo počakalo,
  • zamudnine v tem času ne bomo zaračunali.

Vabljeni k izposoji e-knjig in zvočnih knjig ter domoznanskih in drugih vsebin, dostopnih na daljavo (www.ckv.si, PressReader, Kamra.si, …). In k ogledu različnih posnetkov na družbenih omrežjihSe vidimo v ponedeljek, 12. 4. 2021!

Kolektiv Cankarjeve knjižnice Vrhnika

31. 3. 2021
OBVESTILO OBČINSKEGA ŠTABA CIVILNE ZAŠČITE

Štab CZ Občine Borovnica  je 30. 3. 2021 proučil trenutno situacijo glede sprejetih ukrepov vlade v zvezi z zaustavitvijo javnega življenja od 1. 4. do 12. 4. 2021. Trenutna epidemiološka situacija v naši občini ni spodbudna. Na dan 28. 3. 2021 smo imeli 39 aktivno okuženih oseb, 14-dnevna incidenca v občini pa je 843 , medtem ko je v Sloveniji 584.  Glede na to, da se v državi zaustavlja javno življenje, apeliramo na vse občane, da se držimo  ukrepov, ki jih predpisuje vlada. Več o ukrepih si lahko preberete na posebni spletni strani Vlade RS Koronavirus (SARS-CoV-2), vse s tem v zvezi objavljene odloke Vlade RS pa v Uradnem listu RS št. 47 z dne 29. 3. 2021.   Če povzamemo nekaj bistvenih ukrepov:

* gibanje  je omejeno na regije,

* zbiranje do 10 ljudi NI več dovoljeno,

*ustavlja se večina storitvenih dejavnosti,

* šolanje spet poteka na daljavo, vrtci in šole za prvo triado zagotavljajo le nujno varstvo,…

(več …)

OBVESTILO O DOGODKU

Podatek je obvezen

Dogodek uspešno poslan!