Aktualna obvestila

VAJA EVAKUACIJE V VSEH ENOTAH VRTCA PRI OŠ DR. IVANA KOROŠCA BOROVNICA

Obveščamo vas, da bo borovniški vrtec v vseh enotah vrtca pri OŠ dr. Ivana Korošca Borovnica v petek, 9.10.2020, izvedel vajo evakuacije. V Zarji se bo sirena oglasila ob 8.40, v Mavrici ob 9.15, v Kapljici ob 9.45 in v Sončku ob 10.00.
Kot je rekel vrli vojak Švejk: “Samo brez panike!”

Ostala aktualna obvestila

26. 10. 2021
RAVNANJE Z ODPADNIMI NAGROBNIMI SVEČAMI, CVETJEM IN PVC-EMBALAŽO

Sestavni deli nagrobnih sveč iz plastike, stekla in kovine spadajo med embalažo. Zato jih je treba oddajati ločeno, v posebej zanje namenjene zabojnike na pokopališčih, na katerih je vidna oznaka z napisom »Samo za odpadne nagrobne sveče«.  Odločite se za nakup okolju prijaznih sveč (sveče, izdelane iz polipropilena (PP) ali stekla in solarne nagrobne lučke). Prosimo, da organske odpadke (zeleni odpad, cvetje, zemljo …) s pokopališč odlagate v zabojnike z napisom »Organski odpadki«. Poskrbite, da bodo odpadki s pokopališč pravilno razvrščeni v zabojnike z ustreznimi napisi.

Vrhniška komunala

26. 10. 2021
RECITAL OB DNEVU SPOMINA NA MRTVE
Kulturno društvo Borovnica vabi na recital ob Dnevu spomina na mrtve pod vodstvo MPZ Stingelc, ki bo v ponedeljek, 1.11.2021, ob 18.45 uri, pri stari mrliški vežici na pokopališču Borovnica.

OBVESTILO O DOGODKU

Podatek je obvezen

Dogodek uspešno poslan!