Aktualna obvestila

Voščilo ob Veliki noči

Vsem občanom želimo, da lepo preživijo Velikonočne praznike, bodisi v praznovanju največjega krščanskega praznika, ki simbolizira zmago krščanske vere nad smrtjo bodisi (zgolj) v praznovanju rojstva in plodnosti, ki ga simbolizirajo zaj(č)ki in velikonočno jajce.

Na fotografiji: velikonočna ročna dela, rezultat spretnih rok neformalne skupine deklet in žena iz naše občine, ki jih druži veselje do kvačkanja, pletenja in drugih podobnih ročnih spretnosti.

Ostala aktualna obvestila

3. 8. 2021
REDNO IZVAJANJE VZDRŽEVALNIH DEL – UPORABA KLOROVIH PREPARATOV

Spoštovani!

 

Vrhniška komunala obvešča, da se bo pri rednem izvajanju vzdrževalnih del na vodovodnem sistemu Vršaj, na celotnem območju vseh treh občin Borovnica, Vrhnika in Log – Dragomer, od 3.8. do 10.8.2021 uporabljalo klorove preparate, zaradi česar bo v vodi mogoče zaznati vonj po kloru.

Hvala za razumevanje.

 

Javno podjetje
KOMUNALNO PODJETJE VRHNIKA, d.o.o.

2. 8. 2021
Dopust patronažne sestre

Zasebna zdravstvena delavka Marija Žakelj, ki izvaja patronažno službo na območju naselij Borovnica, Brezovica, Zabočevo, Niževec, Dražica, Pristava in Lašče,  bo zaradi dopusta odsotna med 1. 8. in 15. 8. 2021. V tem času jo nadomeščajo patronažne sestre iz ZD Vrhnika.

OBVESTILO O DOGODKU

Podatek je obvezen

Dogodek uspešno poslan!