Aktualna obvestila

Vseslovensko petje s srci

Pobudnica projekta Matea Brečko vabi, da se vključite v projekt »Vseslovensko petje s srci», ki poteka že peto leto zapored  na dan zaščitnika Sv. Jurija. Ta po naši tradiciji prinaša pomlad, obilje in zdravje v družino. Skupaj bomo peli slovenske pesmi v soboto, 23. aprila med 10. in 11. uro. Ljudje smo tisti, ki nosimo kulturo v sebi. S petjem naših pesmi se povežemo med seboj in se priklonimo našim prednikom, kulturi, jeziku in tradiciji. Pesem nas je povezovala v najtežjih trenutkih naše zgodovine, saj je znanstveno dokazano, da ima pozitivne učinke na naše psihofizično stanje. Zato uporabimo svoj glas, da prebudimo v nas čustva radosti, povezanosti in ljubezni.

Prikličimo spomin na to, kdo smo. Povežimo se v zvočno zaveso in na navidezni oder stopimo vsi ‒ vse generacije, vsi družbeni sloji doma in po svetu s posluhom ali brez, in to kjerkoli.

Obvestite prijatelje, znance, sosede in spletimo mrežo, ki bo prepletena z energijo naših src.

Povežimo se v skupni misli in se skupaj uglasimo na frekvenco ljubezni!

Pobudnica projekta: Matea Brečko, Tel: 040 974 254

Elektronski naslov: vseslovenskopetje@gmail.com, FB stran: Vseslovensko perje s srci

Vabilo in navodila v prilogi spodaj!

Ostala aktualna obvestila

18. 5. 2022
JUBILEJENI KONCERT MPZ “ŠTIGLC”
MPZ Štinglc vas ob svoji 30. letnici, v soboto, 21. maja 2022,  ob 20.00, vabi v OŠ dr. Ivana Korošca na koncert. Veseli bodo vaše udeležbe.
Foto: Igor Trček
18. 5. 2022
TAMBURAŠI BOROVNICA NA VELIKEM HUMANITARNEM KONCERTU

Tamburaši Borovnica bodo v nedeljo, 22. maja 2022, ob 19.00,  nastopili v  ljubljanskem Cankarjevem domu, v okviru humanitarnega koncerta PLEŠEM-POMAGAM, namenjenega zbiranju sredstev za integracijo ukrajinskih otrok v Sloveniji.  Nastopili bodo še Prifarski muzikanti in Policijski orkester,  folklorne skupine COF, Emona, Mengeš, Rožmarin ter učenci nekaterih ljubljanskih OŠ in otroci iz Vrtca H. C. Andersen.  Častni pokrovitelj koncerta  je predsednik Republike g. Borut Pahor. Vstopnice je mogoče – tudi z Bon 21 – kupiti preko spletne prodaje www.cd-cc.si, www.mojekarte.si, ter na bencinskih servisih Petrol.

18. 5. 2022
19.5. 2022 V DELU PAKA MED 7.00 IN 15.00 PREKINJENA OSKRBA Z VODO
JP KPV d. o. o. obvešča, da bo v četrtek, 19. 5. 2022, med 7.00 in 15.00, zaradi izvajanja del na vodovodnem omrežju Pako, Borovnica, motena oziroma prekinjena oskrba s pitno vodo za objekte Pako 1, 2, 3, 4, 5 in 36. Po prekinitvi priporočajo, da se pred ponovno uporabo pitne vode opravi temeljito izpiranje hišne vodovodne napeljave (voda naj iz vsake pipe teče približno 2 minuti oziroma do ustalitve temperature). Pred izpiranjem je potrebno ostraniti mrežice na pipah. Odjemalcem se zahvaljujejo za razumevanje.

OBVESTILO O DOGODKU

Podatek je obvezen

Dogodek uspešno poslan!