Aktualna obvestila

ZA ČAS “LOCK DOWNA”  UKINJEN  BREZPLAČNI PREVOZ Z AVTOBUSOM OB SREDAH NA VRHNIKO IN NAZAJ

Občane obveščamo, da prihodnjo  sred0,  7. 4. 2021 , ne bo brezplačnega avtobusnega prevoza na Vrhniko in nazaj.  V primeru, da bi se sedanji ukrepi za preprečevanje širjenja obolenj za COVID-19 podaljšali ali celo zaostrili, bo brezplačni prevoz začasno suspendiran tudi za ves čas veljave ukrepov, o čemer vas bomo sicer tako ali tako obvestili. 

Ostala aktualna obvestila

26. 10. 2021
RAVNANJE Z ODPADNIMI NAGROBNIMI SVEČAMI, CVETJEM IN PVC-EMBALAŽO

Sestavni deli nagrobnih sveč iz plastike, stekla in kovine spadajo med embalažo. Zato jih je treba oddajati ločeno, v posebej zanje namenjene zabojnike na pokopališčih, na katerih je vidna oznaka z napisom »Samo za odpadne nagrobne sveče«.  Odločite se za nakup okolju prijaznih sveč (sveče, izdelane iz polipropilena (PP) ali stekla in solarne nagrobne lučke). Prosimo, da organske odpadke (zeleni odpad, cvetje, zemljo …) s pokopališč odlagate v zabojnike z napisom »Organski odpadki«. Poskrbite, da bodo odpadki s pokopališč pravilno razvrščeni v zabojnike z ustreznimi napisi.

Vrhniška komunala

26. 10. 2021
RECITAL OB DNEVU SPOMINA NA MRTVE
Kulturno društvo Borovnica vabi na recital ob Dnevu spomina na mrtve pod vodstvo MPZ Stingelc, ki bo v ponedeljek, 1.11.2021, ob 18.45 uri, pri stari mrliški vežici na pokopališču Borovnica.

OBVESTILO O DOGODKU

Podatek je obvezen

Dogodek uspešno poslan!