Aktualna obvestila

ZAGOTOVIMO VARNO IN ENAKOPRAVNO UPORABO KOLOPARKA VSEM OTROKOM

Z namenom ZAGOTOVITI VARNO IN ENAKOPRAVNO UPORABO PUMP TRACK STEZE za vse ter ciljem OBLIKOVANJA DOGOVORA KAKO TO DOSEČI sklicujem v ČETRTEK, 12. 5. 2022, ob 18.00, v Koloparku Borovnica, sestanek vseh zainteresiranih staršev, predstavnikov šole, društev in ostalih. Vabljeni!
 
Župan Bojan Čebela

Ob pomoči sredstev Evropskega sklada za regionalni razvoj smo preko projekta LAS Bare z zaledjem »Koloparki – učilnice kolesarskih vešči« v aprilu zgradili težko pričakovano »pump-track« stezo v Borovnici.
 
Žal pa je takoj po začetku uporabe steze prišlo do trkov z resnimi poškodbami kot posledicami neupoštevanja pravil uporabe in šibkejših uporabnikov oz. mlajših/manjših otrok s strani večjih/močnejših kot tudi do nasilja močnejših otrok nad šibkejšimi. Prav tako je prišlo do uničevanja travne ruše, ki je eden od elementov varne uporabe steze.

Ostala aktualna obvestila

18. 5. 2022
JUBILEJENI KONCERT MPZ “ŠTIGLC”
MPZ Štinglc vas ob svoji 30. letnici, v soboto, 21. maja 2022,  ob 20.00, vabi v OŠ dr. Ivana Korošca na koncert. Veseli bodo vaše udeležbe.
Foto: Igor Trček
18. 5. 2022
TAMBURAŠI BOROVNICA NA VELIKEM HUMANITARNEM KONCERTU

Tamburaši Borovnica bodo v nedeljo, 22. maja 2022, ob 19.00,  nastopili v  ljubljanskem Cankarjevem domu, v okviru humanitarnega koncerta PLEŠEM-POMAGAM, namenjenega zbiranju sredstev za integracijo ukrajinskih otrok v Sloveniji.  Nastopili bodo še Prifarski muzikanti in Policijski orkester,  folklorne skupine COF, Emona, Mengeš, Rožmarin ter učenci nekaterih ljubljanskih OŠ in otroci iz Vrtca H. C. Andersen.  Častni pokrovitelj koncerta  je predsednik Republike g. Borut Pahor. Vstopnice je mogoče – tudi z Bon 21 – kupiti preko spletne prodaje www.cd-cc.si, www.mojekarte.si, ter na bencinskih servisih Petrol.

18. 5. 2022
19.5. 2022 V DELU PAKA MED 7.00 IN 15.00 PREKINJENA OSKRBA Z VODO
JP KPV d. o. o. obvešča, da bo v četrtek, 19. 5. 2022, med 7.00 in 15.00, zaradi izvajanja del na vodovodnem omrežju Pako, Borovnica, motena oziroma prekinjena oskrba s pitno vodo za objekte Pako 1, 2, 3, 4, 5 in 36. Po prekinitvi priporočajo, da se pred ponovno uporabo pitne vode opravi temeljito izpiranje hišne vodovodne napeljave (voda naj iz vsake pipe teče približno 2 minuti oziroma do ustalitve temperature). Pred izpiranjem je potrebno ostraniti mrežice na pipah. Odjemalcem se zahvaljujejo za razumevanje.

OBVESTILO O DOGODKU

Podatek je obvezen

Dogodek uspešno poslan!