Aktualna obvestila

ZBIRNIKI CENTER VRHNIKA JE DO PREKLICA ZAPRT, ODVOZ ODPADKOV PA POTEKA PO USTALJENEM URNIKU

JP KPV d.o.o. obvešča, da je Zbirni center Vrhnika do preklica zaprt, zato vas vljudno prosi, da odlaganje stvari (odpadkov), ki lahko počaka, odložite na čas, ko se bodo zadeve umirile. Odvoz mešanih komunalnih odpadkov in biološko razgradljivih odpadkov bo potekal po ustaljenem urniku. Prav tako bodo redno praznili zabojnike na ekoloških otokih. Vljudno vas prosijo, da skrbite za pravilno in vestno ravnanje na ekoloških otokih in tam ne odlagate odpadkov, ki tja ne sodijo niti ne odlagate odpadkov ob zabojnikih namesto v njih.

Ostala aktualna obvestila

26. 10. 2021
RAVNANJE Z ODPADNIMI NAGROBNIMI SVEČAMI, CVETJEM IN PVC-EMBALAŽO

Sestavni deli nagrobnih sveč iz plastike, stekla in kovine spadajo med embalažo. Zato jih je treba oddajati ločeno, v posebej zanje namenjene zabojnike na pokopališčih, na katerih je vidna oznaka z napisom »Samo za odpadne nagrobne sveče«.  Odločite se za nakup okolju prijaznih sveč (sveče, izdelane iz polipropilena (PP) ali stekla in solarne nagrobne lučke). Prosimo, da organske odpadke (zeleni odpad, cvetje, zemljo …) s pokopališč odlagate v zabojnike z napisom »Organski odpadki«. Poskrbite, da bodo odpadki s pokopališč pravilno razvrščeni v zabojnike z ustreznimi napisi.

Vrhniška komunala

26. 10. 2021
RECITAL OB DNEVU SPOMINA NA MRTVE
Kulturno društvo Borovnica vabi na recital ob Dnevu spomina na mrtve pod vodstvo MPZ Stingelc, ki bo v ponedeljek, 1.11.2021, ob 18.45 uri, pri stari mrliški vežici na pokopališču Borovnica.

OBVESTILO O DOGODKU

Podatek je obvezen

Dogodek uspešno poslan!