Novice

Politika varstva osebnih podatkov

Namen politike varstva osebnih podatkov je seznaniti posameznike, uporabnike storitev, sodelavce in zaposlene ter druge osebe (v nadaljevanju: posameznik), ki sodelujejo z Občino Borovnica (v nadaljevanju: organizacija) o namenih in pravnih podlagah, varnostnih ukrepih ter pravicah posameznikov glede obdelave osebnih podatkov, ki jih izvaja Občina Borovnica.

Cenimo vašo zasebnost, zato vaše podatke vedno skrbno varujemo.

Vaše osebne podatke obdelujemo v skladu z evropsko zakonodajo (Uredba (EU) 2016/697 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o pretoku takih podatkov (v nadaljevanju: Splošna uredba)) in veljavno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov (Zakon o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Ur. l. RS, št. 94/07)) in drugo zakonodajo, ki nam daje pravno podlago za obdelavo osebnih podatkov.

Politika varstva osebnih podatkov vsebuje informacije za posameznike, na kak način naša organizacija kot upravljavec obdeluje osebne podatke, ki jih prejme od posameznika na osnovi pravnih podlag, ki jih opisujemo v nadaljevanju.

Osebni podatki

Osebni podatek pomeni katero koli informacijo v zvezi z določenim ali določljivim posameznikom (v nadaljnjem besedilu: posameznik, na katerega se nanašajo osebni podatki); določljiv posameznik je tisti, ki ga je mogoče neposredno ali posredno določiti, zlasti z navedbo identifikatorja, kot je ime, identifikacijska številka, podatki o lokaciji, spletni identifikator, ali z navedbo enega ali več dejavnikov, ki so značilni za fizično, fiziološko, genetsko, duševno, gospodarsko, kulturno ali družbeno identiteto tega posameznika.

Pooblaščena oseba

V skladu z določilom 37. člena Splošne uredbe smo za pooblaščeno osebo za varstvo podatkov imenovali družbo:

DATAINFO.SI, d.o.o.

Tržaška cesta 85, SI-2000 Maribor

www.datainfo.si

e-pošta: dpo@datainfo.si

telefon: +386 (0) 2 620 4 300

Več o politiki varovanja podatkov v Občini Borovnica ter njenih pravni podlagi v prilogah spodaj.

Ostale novice

18. 4. 2019
Uspešna akcija zbiranja nevarnih kemičnih in e-odpadkov

Včeraj, 17. 4. 2019, smo v sodelovanju z JP KPV d. o. o. in podjetjem DEOS, izvedli uspešno akcija zbiranja nevarnih, tudi električnih in elektronskih odpadkov ter odsluženih aparatov in strojev . Do pol ure pred zaključkom akcije je kazalo, da večjih količin tovrstnih odpadkov in še uporabnih aparatov in strojev ne bo uspelo zbrati, potem pa se je zvrstila dobesedno kolona vozil iz katerih so vozniki ob pomoči delavcev vrhniške komunale iztovorili kar zajetne količine raznovrstne odslužene “e-krame” ter barv, olj, zdravil in drugih kemikalij. Hvala vsem za sodelovanje!

12. 4. 2019
Posadi bučo za čebelo

Buče cvetijo, ko se dan krajša in so odlična paša za čebele in ostale opraševalce. V okviru letošnjega projekta »Kar sejemo, to žanjemo« bo JSSČ skupaj s partnerji Semenarna Ljubljana, d.o.o., Semina, d.o.o. in kmetijskimi šolami posejal na njihove vrtove semena Hokaido buč. Osrednji dogodek bo letos na Biotehniški šoli Ptuj, na njihovem posestvu v Turniščih, in sicer v četrtek, 16. maja. Na tem dogodku boste spoznali tehnologijo pridelave Hokaido buč in demonstracijo sajenja buč. Vabljeni na dogodek , na katerem boste spoznali to zanimivo medovito rastlino.

3. 4. 2019
Glej, glej, glej – odpadke na panoju!
Člani HUD Karel Barjanski so, vsem nam v opomin in poduk, včeraj, v torek, 2. 4. 2019,  “umetniško okrasili” oglasno tablo na Molkovem trgu z izbranimi primerki smeti in odpadkov, ki so bili pobrani na zadnji spomladanski čistini akciji minulo soboto.

OBVESTILO O DOGODKU

Podatek je obvezen

Dogodek uspešno poslan!